Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç ”TFF Başkanı İstifa Etmelidir” Açıklamasında Bulundu !

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, katıldığı bir canlı yayında Suudi Arabistan’da Süper Kupa finalinin iptal olması ve TFF Başkanı hakkında sorulan soruları cevapladı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Suudi Arabistan’da oynanması gereken ancak çıkan krizden sonra iptal olan Süper Kupa finali hakkında açıklamalarda bulundu ve TFF Başkanı istifa etmelimi sorusuna cevap verdi.

Ali Koç’a sorulan sorulardan birtanesi; ” Mehmet Büyükekşi istifa etmelimi ?” sorusuna Koç: ” TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim koşup sebebim, artık inancımın kalmaması sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediyor.” dedi.

Ali Koç’un TFF Başkanı Hakkındaki Açıklamaları

” Biz dünyanın en büyük spor kulüplerinden biriyiz. 3 kulüp Cumhuriyetten önce kurulmuş kulüpler, genç Cumhuriyette sporu yayması istenmiş kulüpler. Sayın Başkanın yüzüne söyledim, bu konu bizim için hassas dedim. Biz 3 Temmuz’u yaşamış camiayız. Yarın bir gün akrabanız üzerinden baskı yapılabilir. Rekabeti etkileyebilir endişesinden dolayı söylüyorum dedim. Muhtemelen siz yine başkan olursunuz, belki çıkışımızdan dolayı aile ferdiniz rahatlar. Ama sonra ben insanların niyetlerine bakarım. Yapısal sorunlara ilk yıl mücadele etti. İyi niyetle mücadele etti. Tekrar seçildi, sonra yavaş yavaş sıkıntılar ortaya çıkmaya başladı. Çok zikzak yapılıyor. TFF Başkanı istifa etmelidir evet. Benim koşup sebebim, artık inancımın kalmamasını sebebi gözlerimin içine bakılarak gerçek olmayan şeyler ifade ediyor. Federasyon başkanımız ne yazık ki son 3 ayda özellikle olduğu yerden hiç istenmediği noktaya geldi futbol açısından. Bu olayda hiçbir dahli yokmuş gibi davranmaları.” ifadelerini kullandı.