Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç, Selahattin Baki’ye Destek Vermek İçin Savcılığa Gitti !

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe kulübü’nün başkanı Ali Koç, Fenerbahçe kulübünün basın sözcüsü Selahattin Baki’ye detek vermek için savcılığa gitti.

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe

Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç, Kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki’ye destek vermek için beraber savcılığa gitti. Başkan Ali Koç, Galatasaray’ın şikayeti üzerine Selahattin Baki’nin ifade vermesi için beraber geldiklerini açıkladı.

Bugün İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosuna gelen Fenerbahçe kulübü Başkanı Ali Koç ve kulübün basın sözcüsü Selahattin Baki, savcılıkta tam yarım saat kaldı. Savcılıktaki işlemlerin tamamlanması halinde basın mensuplarının sorularına Ali Koç: ”Selahattin Bey’in bir konusu vardı. Onun için geldik. Spekülasyon yapmayın diye söylüyoruz. Yapılan bir şikayetle ilgili Selahattin Bey basın sözcümüz olduğu için zaman zaman şikayetler olabiliyor. Selahattin Bey ifade verdi.” açıklamasında bulundu.

Ali Koç’a sorulan soru: ” Destek amacıyla mı geldiniz.’‘ sorusuna Ali Koç: ”Yöneticiyim gelmez miyim?” diye cevap verdi ve daha sonra Ali Koç adliyeden ayrıldı.