Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç Halk TV’den Transfer Açıklamasında Bulundu

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı Halk TV’de transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç,

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, katıldığı Halk TV’de transfer hakkında açıklamalarda bulundu.

Ali Koç’un öne çıkan açıklamaları:

”3-5 TANE FAZLA ALACAĞIZ”

”Alacağımız oyuncular belli. Hatta bazı yöneticilerimiz açıklayalım diyor, 3-5 tane fazla alacağız diye bitmemiş bir işi… Kesinlikle olmaz diyorum. Giderler bir ülkeye, çok önemli futbolcusunuz, bir fotoğraf çekerler, servis ederler transfer ediyoruz diye. Halbuki transferden çok uzaklardır. Medyada haber çıkartırlar, heyecan yaratmak için. Biz onu yapmak istemiyoruz. Tutamayacağımız sözü vaat olarak vermek istiyoruz.”

”BURAYA GETİRMEK İSTEDİĞİNİZ VARMI”

”Hocamızın tercihleri var. Varsa o da koyacak. Biz kimi istiyorsun dedik. İllaki buraya getirmek istediğiniz biri var mı dedik. Profil veririm, isim vermem dedi. O da benze pozisyonlara ihtiyaç olduğunu söyledi, hemfikirdik. profiller vardi, bizim listemizdeki isimlerden uyanlar vardı uymayanlar vardı.”

”ALMAMAYI TERCİH EDİYORUZ”

”Mourinho’ya deedim ki ‘Bak, senin menajerlik şirketinden en fazla 1 oyuncu alırım’ dedim. Sayın Mendes ile söz konusu değil, Sayın Mourinho ile söz konusu değil ama genelde hocanın menajerlik şirketinden oyuncu almamayı tercih ediyoruz.”

”DÜNYA FENERBAHÇE’Yİ KONUŞTU”

”Yapıcı çalışmamız oldu. Kendisi ayrıldı. Seçim sonucuna göre yine görüşeceğiz. Sayın Mourinho, Fenerbahçe’nin hocasıdır. Cuma günü kesinleşti, cumartesi Şampiyonlar Ligi finali vardı. Kendisi olağanüstü zeki, olağanüstü mesajlar verdi. 3 tane mesaj verdi maçtan önce, bütün dünya Şampiyonlar Ligi finalinden sonra Fenerbahçe’yi konuştu.”