Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç Divan Kurulu Toplantısında Açıklamalarda Bulunuyor!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe kulübünün Yüksek Divan Toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Fenerbahçe kulübünün Yüksek Divan Toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Ali Koç’un Açıklamaları:

”Organize bir ıkötülük içindeyiz. Adaletin tesis edilmediği bir ortamda rekabet etmeye çalışıyor. Fenerbahçe mağduru falan oynamıyor. İnşallah 2 Nisan’daki toplantıda gerekli katılımı sağlayıp, en aklı selim kararı veya hep beraber alırız. Hedefimiz budur.”

”İki tane ekstrem var. Biri hiçbiri şey yapmamak ki bana sorarsanız en kötüsü budur. Diğer ekstrem ise ligden çekilmek, bir süre Futbol faaliyetlerini durdurmak. Bu iki ekstremin arasında mutelif konular, alternatifler var. İnsanlarla istişare ettikçe daha da yeni fikirler ortaya çıkıyor.”

”Sponsorlarla toplandık, devam edip etmeyeceklerini sorduk ve yazılı olarak aldık. Hatta bazı sponsorlarımız daha da fazla vermek istediklerini söylediler. SPK ve Ziraat Bankası’yla toplandık. Yarın Samandıra’da futbolcularımız ve teknik heyetimizle de bu konuyu konuşacağız. Hep birlikte en aklıselam kararı alacağız.”

”Maçı televizyondan izlerken neler olacağı belliydi. Hocaya maçta 2-0 öndeyken mesaj gönderdim, ”sahadan çekebilirsiniz, yetki sizindir” diye. Benim, teknik direktörümüze maçta 2-0 öndeyken, şampiyonluk mücadelesi verirken futbolcularımızın can güvenliği için böyle bir mesaj atmak zorunda kalmam Türk futbolunun geldiği kepazeliğin en önemli örneklerinden biridir bu.”

Esas kavgalar tünelde  oluyor. Biz tünel  görüntülerine ulaşamıyoruz. Hepsi TFF’ye bağlı kamerak-lar var, biz bu görüntülere ulaşamıyoruz.”

”Sevkler yapılmadı. Niye yapılmadı? Bizim futbolcularımıza ceza verilecek diye lduyum alıyoruz. Ekstra güç kallanmış futbolcular. Kaçmalımış futbolcular. Kaçsalarmış ekstra güç kullanmak zorunda kalmazmış futbolcularımız. Futbolcularımıza ceza vereceklermiş, onların menfaatleri açısından inşallah vermezler.”