Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Koç, Benzema İçin Seçimden Önce Harekete Geçti !

Trendyol Süper Lig’in sona ermesinin ardından Fenerbahçe ile ilgili ortaya dev bir transfer iddiası ortaya atıldı. Karim Benzema için bir transfer iddiası gündeme geldi.

Trendyol Süper Lig'in sona

Fenerbahçe,nin yıldız golcü oyuncusu Edin Dzeko, Suudi Arabistan ekiplerinin gündeminde oyer alıyor. Fenerbahçe forması ile bu sezon Süper Lig’de çıktığı 36 mücadele 21 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. 38 yaşındaki tecrübeli oyuncunun aldığı yüksek maaşlı teklifler nedeniyle Fenerbahçe’den ayrılabileceği gündeme geldi.

BAŞKAN ALİ KOÇ HAREKETE GEÇTİ

Kısa süre içerisinde Fenerbahçe taraftarlarıyla iyi bir bağ kuran Dzeko için Habertürk’ten Ahmet Selim Kul, Edin Dzeko’nun kısa bir süre içerisinde takımdan ayrılabilceğine değindi. Bu ihtimalden dolayı Ali Koç’un sürpriz görüşme yaptığı ifade edildi.

BENZEMA İLE ALİ KOÇ GÖRÜŞTÜ

Sarı-lacivertli takım ile ilgili canlı yayında verilen bir haberde, Ali Koç’un geçtiğimiz hafta Karim Benzema ile Yunanistan’ın Samos Adası’nda görüştüğü duyruldu.

MARIO BRANCO’NUN FİKRİ

Fenerbahçe’nin spotif direktörü Mario Branco’nun Edin Dzeko’nun yerine Benzema transferine sıcak bakması ve bu transfer için Ali Koç ile görüşmesinin ardından, sıcak gelişmeler yaşandığı aktarıldı.

TEKRAR GÖRÜŞME OLACAK

Ali Koç ile görüşen Benzema, daha sonra Türkiye’ye geldi. Marmaris’te tatil yapan ünlü futbolcunun, Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile ilerleyen günlerde tekrardan görüşeceği öne sürüldü.

SEZON PERFORMANSI

Bu sezon Al-Ittihad forması ile tüm kulvarlarda 29 maçta 2461 dakika süre bulan Benzema , toplamda 13 gol ve 8 asistlik katkı sağladı.