Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Bayrak’tan Hasan Arat’a Sert Sözler !

Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden olan Ali Bayrak ve Seyir Ateş, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın açıklamalarına cevap verdi.

Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden

Siyah-beyazlı kulübün eski yöneticilerinden olan Ali Bayrak ve Seyir Ateş, Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın açıklamalarına sert bir şekilde  cevap verdi.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Beşiktaş’ta yapılan Divan Kurulu’nda Başkan Hasan Arat, yaptığı konuşmada Beşiktaş’ın eski yönetimine yüklenmişti. Başkan Hasan Arat açıklamasında; stadın altında korsan imalathane, Göksel konseri, transferler, Besar Gudjufi adlı kayıp sporcu vakası ve amatör şubede yapılan sponsorluklar Hasan Arat’ın açıklamasıyla gündem olmuştu.

Beşiktaş başkanı Hasan Arat’ın bu sert çıkışına eski yöneticilerden Seyit Ateş ve Ali Bayrak sert bir şekilde cevap verdi.

”CEO VE GENEL MÜDÜR BİLİYOR”

Ali Bayrak, stadyumun altındaki imalathane için Hasan Arat’ın doğruları bildiğini söyleyen ve ancak yanlış açıklama yaptığını belirterek; ”Arat maalesef doğruları bildiği halde söyleniyor. Hala seçim öncesindeymiş gibi algı yaratma peşinde. Bahsettiği olay şudur… Göğüs sponsoru anlaşmamız olmadığı için Adidas formaları reklamsız olarak gönderme durumunda kaldı. Rain ile anlaşma yapınca çözüm aradık. Formaların tekrar gidip gelmesi sıkıntı ve masraf yarattı. İhale ile bir firmaya verdik. Gelip stadın altında 400 metre karelik alana makina kurup, baskı yaptılar. Önce futbol ardından tüm amatör branşların formalarını işlediler. Bunları mağazalarımıza dağıttık. Kira bedeline istinaden malları ucuz yaptırdık. Bunun dışında dışarıya tek kalem baskı yapılmadı. Bunu halan görevde olan CEO ve genel müdür biliyor. Başkan da biliyor ama doğruyu söylemiyor.” açıklamasını yaptı.

”BAŞARILI OLMALARINI İSTİYORUZ”

Ali Bayrak açıklamasının devamında Hasan Arat’ın sadece iki transferle bütçenin yalnızca yüzde 10’unu kullandığını söyleyerek; ”Transferler için bizim dönemimizde alınan isimlerin bazıları katkı vermemiş olabilir. Ahmet Nur Çebi, mali disiplin oluşturma çabası içindeydi. Arat, daha iki oyuncu ile bütçenin yüzde 10’nu kullandı. Kalkıp hikaye anlatıyor. Al Musrati’yi, hangi büyük kulüp istemiş de bize gelmiş. Bu oyuncunun geçmişinde bütün transferleri bedelsiz. Muçi, 500 bin E.uro karşılığında Polonya’ya gitmiş o kadar. Yine de başarılı olmalarını istiyoruz.” sözlerini sarf etti.

”HANİ ŞEFFAF OLACAKLARDI”

Beşiktaş başkanı Hasan Arat’ın şeffaf olmadığını söyeyen Ali Bayrak; ”Hani şeffaf olacaklardı. Daha Santos ve 9 yardımcısının aldığı ücret bilinmiyor. ara dönemde alınan 4 oyuncunun da öyle. Başkan kimseyi kandırmaya kalkmasın. Tiyatro yapıyor. Görevi bıraktığımızda lider ile 9 puan fark vardı. Bunu üç lay içinde nerelere çekti onun açıklamasını yapsın. Beşiktaş Başkanı çok iyi biliyor. Divan Kurulu Başkanı da öyle. Yaptırdığımız inceleme raporlarını Divan ve Denetleme Kurulu’na belge karşılığında sunduk. Kalkıp toplantıda üyelere aksini söylemeleri en hafih deyim ile ayıptır.” ifadelerini kullandı.

”ASIL SKANDAL SAMET AYBABA’NIN YAPTIĞI”

Satit Ateş ise açıklamasında, Hasan Arat’ın 600 bin euro ödendiğini söylediği Besar Gudjufi için o paraları asla vermediklerini söyleyerek; ”Bahsettiği Makedon oyuncu ile bizzat ilgilendim. FIFA’nın 17 yaş gelecek vadeden 50 kişilik listesinde idi. Trabzonspor, yıllık 400 bin Euro önerdi ancak ailesi İstanbul’da yaşamak istiyoruz diye bizi tercih etti. Aylık 5 bin Euro maaş ile 5 yıllık sözleşme yaptık. Arat’ın dediği gibi 600 bin Euro çıkarıp vermedik. U-19 milli maçında sakatlandı. Sonrasında ülkesine kiralık verildi. Sakatlık sürecini tamamlasın diye. Kiralayan da biz değiliz. Samet Aybaba. 100 bin Euro serbest kalır bmaddesi ile. Asıl skandal budur. Oyuncu patlama yaparsa yok pahasına elden gidecek.” ifadelerini kullandı.