Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AKP Yerel Seçimlerde Kimleri Aday Göstermeyecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerin

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte belediye başkan adaylarının özelliklerini sıraladı. Erdoğan “Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz. Partinin oyunu artırmayacaksa, faydadan çok zarar getirecekse, dedikodulara konu olacaksa, bunlarla bizim işimiz olmaz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçim öncesinde kurmarlarıyla yaptığı toplantıda seçilecek başkan adaylarının özelliklerini sıraladı.

Erdoğan, “Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz. Partinin oyunu artırmayacaksa, faydadan çok zarar getirecekse, dedikodulara konu olacaksa, bunlarla bizim işimiz olmaz. Mevcut belediye başkanlarından değişecek olanlarla da temasa geçeceğiz. Onların gönüllerini alacağız.” dedi.

ERDOĞAN’IN KONUŞMASI ŞU ŞEKİLDE

“Bize yük olan değil, yük alanlarla yol yürümeliyiz. Partinin oyunu arttırmayacaksa, faydadan çok zarar getirecekse, dedikodulara konu olacaksa, bunlarla bizim işimiz olmaz. Mevcut belediye başkanlarından değişecek olanlarla da temasa geçeceğiz. Onların gönüllerini alacağız. Siz de bu konuda duyarlı olun. Kırıp dökmeden süreci götürelim. Küskünlükle yol açmada; o arkadaşlarımızla görüşerek bunun bir bayrak yarışı olduğunu hatırlatalım. Seçimlerde de birlikte çalışalım.”

ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Erdoğan gazetecilerin adaylık sorularına, adayların konseye getirilerek gözden geçirildikten sonra suratlı bir şekilde adım atarak 2024’e dair MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya gelerek, kararlarını vereceklerini ve yola çıkacaklarını söyledi.

Adayların açıklanması ile ilgili, “15 Aralık sonrasında peyderpey  aday açıklamalarımızı yaparız” dedi.