Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Bursa Milletvekilinin Aracı Kamyonetle Çarpıştı: Kazada 1 Ölü, 4 Yaralı

AK Parti Bursa Milletvekili

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobil Ankara’da bir kamyonet çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Milletvekili Kılıç’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ankara’da meydana gelen kazada AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobil ile bir kamyonet çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı. Kılıç’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

100 VETRE SAVRULUP DEREYE YUVARLANDI

Kaza, akşam saatlerinde Dumlupınar Bulvarı üzeri Ankara istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaser O yönetimindeki 06PL 1593 plakalı kamyonet, Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç’a ait otomobile arkadan çarptı.

Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 100 metre savrulan iki otomobil yol kenarındaki bariyerleri aşarak dereye devrildi.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 4 KİŞİ YARALANDI

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler yaptığı incelemelerde kamyonettin yolcu koltuğundaki 56 yaşındaki İlknur Doğan’ın hayatını kaybettiğini, iki sürücü ile kamyonetteki F.Ü. ve M.E.’nin yaralandığını belirledi.

Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı. Dereye uçan araçlar ise vinç yardımıyla çıkarıldı.

BURSA BELEDİYE BAŞKANINDAN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanın ardından yayımladığı geçmiş olsun mesajında, “AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ve çalışma arkadaşlarına geçirdikleri kazadan dolayı geçmiş olsun diliyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.