Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ahmet Çakar ”Fenerbahçe’de İsmail Kartal Dönemi Sona Erdi”

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Konyaspor ile golsüz berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşmesini değerlendirdi.

Eski hakem Ahmet Çakar,

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe’nin Konyaspor ile golsüz berabere kalmasının ardından Galatasaray’ın 6 puan gerisine düşmesini değerlendirdi.

”İSMAİL KARTAL DÖNEMİ BİTTİ”

”Çok sevdiğim bir insan olmasına rağmen, Fenerbahçe’de İsmail Kartal dönemi bitmiştir. Okan Buruk, Fatih Terim, Şenol Güneş ve Sergen Yalçın’ın kenarda nasıl durduklarını hatırlıyormusunuz? Konyaspor’un attığı golün ofsayt olduğunu gördüm ama bir Fenerbahçeli futbolcu eline kaldırmıyor!

”BU TAKIM GÜZEL MAÇLAR OYNADI”

Fenerbahçe takımı inanılmaz ruhsuz! Biraz Dursun Tadic! İhale İsmail Kartal’ a kalacak. At çok iyi ama jokey kötü! At kaybetti.  Bu takım güzel maçlar oynadı diyenler olabilir. Kötü Jokey ile gidebilirsin ama son dönemeçte öne geçmen lazım.”

”İSMAİL KARTAL HATALAR YAPTI”

”Fenerbahçe kadrosuna kimse kalitesiz ve yetersiz diyemez. İsmail Kartal, Olympiakos’a karşı iki maçta da hatalar yaptı. Sezon içinde de benzer hatalar zaman zaman yaşandı.”

”BAŞKA BİR ŞEY VAR FENERBAHÇE’DE”

”Süper Kupa’yı elinden Galatasaray’a verdin. ‘Ben olduğum sürece Fenerbahçe’yi şampiyon yapmayacaklar’ dedin, ozaman nasıl olacak? Sadettin Saran ‘Ali Koç adaysa, ben yokum’ diyorsun. Aziz Yıldırım’da adaysa, Ali Koç’un karşısına çıksın. Çekiniyormusun? Çekiniyorsanız, o zaman başka bir şey var Fenerbnahçe’de!”

”OKAN BURUK, F.BAHÇE’Yİ ŞAMPİYON YAPAR”

”İki teknik adamın Yürkiye’de geçmişi olmadığını ve mesela Almanya’dan dediğini düşünün! İsmail Kartal yaz başında Galatasaray’ın başına geçiyor, Okan Buruk ise Fenerbahçe’nin başına geçiyor! Bugün puan tablosu böylemi olurdu? Bence tam tersi olurdu! Elvir Baliç nereli? Bosnalı ve Edin Dzeko’nun ağabeyi durumunda!”

”FRED’İN ÇIKARKEN TEPKİSİ”

”Elvir Baliç’in ağzından duydum ‘İsmail Kartal aylar önce Dzeko gibi tecrübeli oyunculara danışırken, son aylarda sonların suratlarına bakmadı’ dedi. Elvir Balıç sokaktaki adam değil! Dzeko ve Rade Krunic ile sohbeti var. Dzeko’yu kesmesi. Leonardo Bonucci’nin kamptan gönderilmesi, Fred’in çıkarkenki tepkisi.. Genç bir oyuncu ile Dzeko’yu bir tutamazsın.”

” GOMİS TERBİYESİZLİK YAPTI”

”Geçen sene Bafetimbi Gomis terbiyesizlik yaptı ama Galatasaray yaladı, yuttu. Mauro Icardi yurt dışına gitti, takım o sırada çalışıyordu. Bunları yalayıp, yutmak şahsiyetsizlik değildir! İnsan yönetimidir.”

”İSMAİL KARTAL’IN HATASI”

”İsmail Hoca; takımda Dzeko’ya ve Tadic’e dünkü çocuk muamelesi yaparsan, seni yerler! Okan Buruk ‘Haydi koçum’ diyerek o tombik Tanguy Ndombele’yi bile kazanmaya çalışıyor. Bunlar çok kritik derslerdir”