Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Afyonkarahisar’da Eski Damat Dehşet Saçtı! Aynı Evden 4 Kişiyi Vurarak Öldürdü

Afyonkarahisar’da bir ev içerisinde

Afyonkarahisar’da bir ev içerisinde 4 kişinin cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili gerçek ortaya çıktı. Çocuğunu görmek için eve gelen M.M.T isimli şahıs, olumsuz yanıt alınca eski eşini, annesini, babasını ve anneannesini öldürüp kaçtı.

https://www.dailymotion.com/video/x8qqeo0

Afyonkarahisar‘da bir evde 4 kişinin vurularak öldürüldü. M.M.T. isimli şahıs boşandığı karısının kaldığı baba evine giderek çocuğunu görmek istedi. Şahıs olumsuz yanıt alınca yanında getirdiği pompalı tüfek ile aynı evde bulunan 4 kişiyi vurarak öldürdü.

4 KİŞİYİ ÖLDÜRÜP KAÇTI

Afyonkarahisar’ın Çayığbağ Beldesi Uğur Mahallesi‘nde M.M.T. isimli şahıs yaklaşık 3 yıl önce boşandığı Havva Şenol’un kaldığı baba evine gitti. Çocuğunu görmek isteyen M.M.T. olumsuz yanıt alınca tartışma çıktı. Tartışmaya ailenin diğer üyelerinin de dahil olmasının ardından M.M.T. yanında getirdiği pompalı tüfek ile eski karısı Havva Şenol, babası Adem Şenol, Annesi Cemile Şenol ve anneannesi Emine Tanış’a ateş etti.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan aile bireyleri 4 kişi yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından olay yerinden kaçan M.M.T. için arama çalışması başlatıldı.