Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Genel Haberler

Adana’da Bir Evde 31 Tabanca Yakalandı! Şüpheli Serbest Bırakıldı

Adana’nın Seyhan ilçesinde bir eve yapılan operasyonda 31 tane ruhsatsız tabanca ve çok sayıda silah parçası ele geçirildi. Evde yakalanan ve gözaltına alınan Kenan A. ise “Başkasına ait benim değil” diyerek kendini savundu. Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde polis ekiplerince silah ticareti yaptığı belirlenen bir eve operasyon düzenlendi. Operasyonda 31 ruhsatsız tabanca ve 393 silah parçası ele geçirildi. Evde yakalanan ve gözaltına alınan Kenan A. ise “Başkasına ait benim değil” diyerek kendini savundu. Çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

SEYHAN’DA ‘HUZURUNUZ GURURUMUZDUR’ OPERASYONU

Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ‘Huzurunuz Gururumuzdur’ sloganı çerçevesinde Kenan A.’nın ruhsatsız silah ticareti yaptığı tespit edildi. Ekipler söz şüphelinin Söğütlü Mahallesi’nde bulunan evine operasyon düzenledi.

EVDEN CEPHANELİK ÇIKTI

Polis ekipleri tarafından evin içerisinde yapılan aramada çuvalların içerisine gizlenmiş halde 31 ruhsatsız tabanca, 186 tabanca şarjörü, 180 sürgü tutucu pim, 15 silah parçası, 7 tabanca icra yayı ve 5 tabanca icra mili ele geçirildi. Kenan A. ise gözaltına alındı.

ŞÜPHELİ ADLİ KONTROL ŞARTIYLA SERBEST BIRAKILDI

Yakalanarak gözaltına alınan Kenan A. silahların kendi evinde çıkmasına rağmen, “Başkasına ait benim değil” diyerek savunma yaptı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Kenan A., çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

DİĞER VİDEOLAR