Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana Yüreğir’de Kızını Taciz Eden Şahsı Tüfekle Vurarak Öldürdü

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir baba, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle vurdu. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan şahıs hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan baba, cinayette kullandığı av tüfeğiyle polis merkezine giderek teslim oldu.

Adana’nın Yüreğir ilçesinde bir baba, kızını taciz ettiğini iddia ettiği şahsı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

KIZINI TACİZ ETTİĞİ İDDİASIYLA AV TÜFEĞİYLE ATEŞ ETTİ

Olay, Yüreğir ilçesine bağlı Sarıçam Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet A. kızını taciz ettiği iddiasıyla Sarıçam Mahallesi’ndeki evinin önünde Arda Demir ile tartışmaya başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle kavgaya dönüşen olayda Mehmet A. evden aldığı av tüfeğiyle Demir’e ateş etti.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler ağır yaralanan Demir’e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Arda Demir yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

TESLİM OLDU

Olayın ardından kaçan Mehmet A. cinayette kullandığı av tüfeğiyle birlikte polise teslim oldu. Demir’in cansız bedeni ise Adana Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.