Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı Şikayet Etti, Aziz Yıldırım İfade Verdi !

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım, yaptığı bir açıklamasındaki ifadeleri sebebiyle Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine savcılıkta ifade verdi. Yıldırım, ifadesinin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

Fenerbahçe Kulübü’nün eski başkanı Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı’nın şikayeti üzerine savcılıkta ifade verdi.

Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelen Yıldırım’ın, geçen haziran ayında yaptığı açıklamalarındaki ifadeleri sebebiyle ifade verdiği öğrenildi.

Aziz Yıldırım, ifade işleminin ardından açıklama yapmadan adliyeden ayrıldı.

NE OLDU ?

Aziz Yıldırım, Acun Ilıcalı hakkında “Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş” suçlamasında bulunmuştu.

Fenerbahçe’de başkanlık seçimi sürecinde Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’ndeki Fenerbahçeli kongre üyeleri ile yaptığı toplantıda Acun Ilıcalı’ya tepki gösteren Yıldırım, şöyle söylemişti:

“2016 ya da 2017 yılında basketbol takımımız Beşiktaş’ı yenerek şampiyon olmuştu. O şampiyonluk eğlencesinde Acun da vardı. İki tane Dominik varmış. İşte bu Dominik’te FETÖ’cülere pasaport ve oturma izni veriyormuş dediler. Kendisiyle konuştum ve yapma dedim. Yapmıyorum, etmiyorum dedi ama yapıyormuş. Öğrendik sonradan. Ayrıca Acun’un oraya kalkan özel uçakları da takip etsinler başka bir şey demiyorum. Adnan Oktar’a sadece 1 sene gittim diyor ama 9 sene gitmiş. Hakkında yazılan 3 bin 500 sayfalık fezlekeyi okudum.”