Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’a Tazminat Davası Açtı

Ünlü iş insanı Acun Ilıcalı, asılsız iddia ve hakaretleri iddiasıyla, Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım hakkında İstabul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulundu ve 10 milyon TL tazminat davsı açtı.

Ünlü iş insanı Acun

Fenerbahçe’de başkanlık seçimlerine sayılı günler kala, başkan adayları Ali Koç ile Aziz Yıldırım’ın arasındaki gerilime, Ali Koç’un listesinde yer alan Acun Ilıcalı’da dahil oldu. Aziz Yıldırım ile aralarınsa soğuk rüzgarlar esen Acun Ilıcalı, Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım’a tazminat davası açtı.

10 MİLYON LİRALIK  TAZMİNAT DAVASI AÇTI

Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Acun Ilıcalı, Aziz Yıldırım’ın asılsız iddia ve hakaretleri için İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyrusunda bulunda ve toplamda 10 milyon TL liralık tazminat davası açtı.

NELER YAŞANMIŞTI?

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Enver Aysever’in YouTube’daki programına konuk olmuştu ve Acun Ilıcalı hakkında, ”Acun FETÖ’cülere pasaport veriyormuş, Adnan Oktar meselesine girersem sokağa çıkamaz.” demişti. Acun ılıcalı ise buna karşılı, ”Bir tanesini ispat ettikleri gün, beni bir daha hiç görmeyeceksiniz. Bunu da iddia ediyorum.” ifadeleriyle karşılık verdi.