Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aboubakar’a Suudi Arabistan’dan Teklif Var !

Trendyol Süper ekiplerinden Beşiktaş

Trendyol Süper ekiplerinden Beşiktaş forması giyen Kamerun’lu futbolcu Vincent Aboubakar’a Suudi Arabistan’dan talip olduğu öğrenildi.

Geçtiğimiz gün Beşiktaş Teknik Sorumlusu olan Burak Yılmaz istifa etmişti ve ortaya Kamerunlu futbolcu için iddialar atmıştı ve Vincent Aboubakar bir kez daha gündeme gelmişti . Şimdi Suudi Arabistan gündemi ile karşımıza çıktı.

Gçtiğimiz sezon Beşiktaş’ta Aboubakar’ın mevkinde Wout Weghorts oynuyordu. Weghorts Manchester United’e transfer olduktan sonra Siyah-Beyazlı yönetim Al Nassr’da forma giyen eski oyuncu Vincent Aboubakar ile anlaşma sağlamıştı.

Sakatlığı Devam Ediyor

Geçtiğimiz hafta Beşiktaş UEFA Konferans Ligi’nde Bodo/Glimt’i konuk etmişti. Aboubakar mücadele başlamadan ısınma hareketleri yaptığı sırada ağrılar hissetti ve mücadelede forma giyemedi.

Tedavisi Hala Devam Ediyor

Beşiktaş Kulübü’nün Aboubakar açıklaması ,” Futbol A takımımızın, Bodo/Glimt ile oynadığı müsabaka öncesinde ısınma esnasında sağ uyluk arkasında ağrı hisseden oyuncumuz Vincent Aboubakar’ın Altunizade Acıbadem Hastanesi’nde yapılan MR görüntülenmesinde uyluk arka adalesinde (biseps femoris) gerilme ve kanama tespit edilmiştir. Oyuncumuzun bu yaralanma ile ilgili tedavisi sağlık ekibimizce sürdürülmektedir.”

Suudi’ler Peşinde

Suudi Arabistan ekiplerinden Al-İttihad, Beşiktaş’ın Kamerunlu futbolcusu ile ilgileniyor.

Al-İttihad kulübünün Aboubakar’ı, Fransız futbolcu Karım Bnezema’nın yanına düşündükleri öğrenildi.

Aboubakar’ın, maaş olarak 5 milyon Euro’luk talebinin olduğu, Al-Ittihad’ın ise 4 milyon Euro artı bonus teklifinde bulunduğu ifade edildi.

Vincet Aboubakar daha önceden Sergen Yalçın döneminde bezer bir davranışta bulunup Suudi ekibi Al-Nassr yolunu tutmuştur.