Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdürrahim Albayrak’tan Dursun Özbek Açıklaması !

Sarı-kırmızılı takımın eski yöneticilerinden

Sarı-kırmızılı takımın eski yöneticilerinden olan Abdürrahim Albayrak,  TRT Spor’da yayınlanan Dah Daha programına katıldı ve açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın eski yöneticilerinden olan Abdürrahim Albayrak, TRT Spor’da katıldığı Daha Daha programında açıklamalarda bulundu.

Abdürrahim Albayrak’ın Açıklamaları Şöyle;

DURSUN ÖZBEK CEBİNDEN ÖDÜYOR

” Dursun Özbek ile devamlı görüşüyoruz fikir alışverişinde bulunuyoruz. Dursun Özbek’i yapılacak seçimde maddi manevi ne olursa olsun destekleyeceğim. dursun Başkanımı ne olursa olsun destekleyelim. Bizim desteklerimize ihtiyacı var. Dursun Özbek borçsuzluk kağıdını almak için cebinden çok büyük para ödedi, ben canlı gördüm. Dursun Özbek geçmiş dönemleri suçlamayan tek başkan. Düier takımlara bakıyorsun hepsi geçmiş dönemlere laf ediyor. Galatasaray camiasını birleştirdi Özbek.”

ERDEN TİMUR BİZE YARDIMCI OLSU

” Erden Timur, en zor zamanlarda bize yardımcı olmuştu. Emre Akbaba’yı alırken bir sponsorluk yüklemiştim ona, Falcao’u alırken yine bir sponsorluk yapmıştı. Daire vererek zor zamanlarda Galatasaray’a yardımcı olmuştu.”

ÇIKIP TEŞEKKÜR ETMEDİLER

” Mustafa Cengiz ameliyattan çıkıp bana ‘ Ödemeleri yaptın mı ?”  diye soruyordu. Çıkıp bir kere teşekkür etmediler. Galatasaray’da hiç kimse görevden kaçamaz özellikle başkan arıyorsa hiç kaçamaz.”

FALCAO’NUN GELMESİ MUCİZE

” rademel Falcao’yu Türkiye’ye getirmek bir mucizeydi. Hatta kendisi Covid döneminde maaşında indirim yapan isimlerdendi. Ünal Aysal bana ‘ Onu almadan gelmeyeceksin’ demişti.