Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Abdullah Avcı’dan Alanyaspor’a Karşı Alınan Mağlubiyet Yorumu

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Süper Lig’de Corendon Alanyaspor’a 3-1 kaybetti. Müsabakadan sonra Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı’dan mağlubiyet hakkında açıklamalar geldi.

Karadeniz ekibi Trabzonspor, Süper

Trendyol Süper Lig’İn 28. haftanın son müsabakasında Trabzonspor, Corendon Alanyaspor’a konuk oldu.

Karadeniz ekibi konuk olduğu Corendon Alanyaspor’a 3-1 mağlup oldu. Bu mağlubiyetle bordo mavililer 46 puanda kaldı.

Müsabakadan sonra Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, beIN SPORTS’a açıklamalarda bulundu.

”Çok iyi oynadığımız bir ilk yarıyı 2-0 geride kapatıyoruz. Bir tanesi olacak şey değil. Oyunun içinde bunlar var. Oyunun içinde ilk 2’yi baskıyı çok iyi yaptık. İlk gelen top gol oldu. Bir gol bie bizi ortak yapacaktı. Tekrarlıhücumlar yapmamız gerekiyordu. Fırsatlar geldi, rakibede fırsat verdik. Oyunun bütününde hak etmediğimiz bir maçtı. Bir sene içinde çok olmayacak şey bir maçta başımıza geldi. Oyunun karşılığını alamadık. Bu dalgalanmalar olacak. Buradan kafamızı kaldıracağız, önümüze fırsatlar gelecek. Alanyaspor’u tebrik ediyoruz, Fatih hocaya da başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

İlk yarıda istatistiklerde önde olduğunu söyleyen Avcı; ” Topa sahip olma oranı yüzde 70-30, 13 şut atmışız, rakip 5 atmış, isabetli b,iz 5 atmışız, rakip 3 atmış biz ve 0-2 içeriye mağlup girdik. Bu kolay olabilecek bir durum değil. Oyunumuzu aynı şekilde devam ettirdiğimizde maçın altından kalkabileceğimizi düşünüyorduk. Rakip oyunda 5’liye döndü biz de ona göre hamlelerimizi yaptık. Oyunun içinde kalmak ve sonuna kadar devam ettirmek gerekiyordu. Ancak ikinci yarı itibariyle zaman zaman oyuna girerken zaman zaman oyundan kopuşlarımız oldu. Geçişler verdik. Sonra da 3. gol VAR’dan oldu. Bir sezonda az olabilecek şansızlıkları her beraber maç içinde yaşadık, yapacak bir şey yok.” dedi.