Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

A Milli Takım Hazırlık Maçları Ne Zaman ?

A Milli Takım Vincenzo

A Milli Takım Vincenzo Montella yönetiminde 2024 Avrupa Şampiyonası’na hazırlanıyor. Milli Takımımız Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda özel maçlara çıkacak.

A Milli Takımımız, Vincenzo Montella yönetiminde 2024 Avrupa Şampiyonası finalleri kapsamında Mart ayında Macaristan ve Avusturya ile deplasmanda hazırlık maçları oynayacak.

Milli Takımın İlk Macaristan’la

A Milli Takım ilk olarak 22 Mart Cuma günü Macaristan’ın başkenti Budapeşte’de bulunan Puskas Arena’da Macaristan Milli takımı ile karşılacak. 26 Mart Salı günü Viyana’da bulunan Ernst Happel Stadyumu’nda Avusturya ile karşılaşacak. Avusturya – Türkiye karşılaşmasının TSİ 22.45 başalayacak ve henüz Macaristan ile oynayacağımız maçın saati ise daha sonra belirlenecek.

Fransa, Avusturya ve Hollanda İle Aynı Grupta

2018 yılından itibaren Macaristan Milli Takımının teknik direktörlüğünü yaptığı Marco Rossi, EURO 2024 finallerinde Almanya, İskoçya ve İsviçre ile birlikte A grubunda mücadele edecek. Avusturya ise EURO 2024 finallerinde Fransa, Hollanda ve play-off A yolundan gelecek üçüncü takımla beraber D grubunda mücadele edecek.