Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cenk Tosun’dan Galatasaray İtirafı !

Cenk Tosun kulübü Beşiktaş’ın

Cenk Tosun kulübü Beşiktaş’ın youtube hesabında yer alan soru-cevap programına konuk oldu.

Cenk tosun 2 Aralık 2017 yılında Galatasaray’la oynadıkları maçala alakalı ” Galatasaray’ı sahamızda 3-0 yendiğimiz bir derbi vardı. 7-0 veya 8-0 bitmesi gereken bir maçtı.

Maç yaptığı stadyumlar hakkında konuşan Cenk : ” En iyi oynadığım karşılaşma o diyebilirim. Hatta 2-3 tane asistimi yemişlerdi! Crystal Palace’a kiralık gittiğim dönemde Manchester City ile Etihad Stadı’nda karşılaştığımız maçta da çok iyi oynamıştım.”

En Kötü Giyenen Oyuncu ; Kimseyi kötülemek gibi olmasın. En kötü giyinen futbolcu Tayfur Bingöl kardeşim. 1 numara bu konuda.”

En iyi giyinen futbolcu ; ” Rosier’in kendisine has stili var. Masuaku ile Oğuzhan da burada oynarken güzel giyiniyordu.”

En dakik; ” Necip Uysal antrenmanlarda 2-3 saat önce erken gelir. Almanya’da disiplin konusunda eğitim aldığım için ben de antrenmanlardan yarım saat önce erken gelirim.”

En sessiz; ” Onana. Bayağı sessiz. Fransız futbolcularla belki daha çok iletişim halindedir. Bizle konuşmaya pek yanaşmıyor. Eskilerden Pedro Franco melekgibi sessiz futbolcuydu.”

En komik futbolcu; ” Olcay Şahan abi ve Rosier.”

” Sosyal medyada en çok vakit geçiren futbolcu : ” Masuaku sosyal medyayı çok takip ediyor.”

En yetenikli futbolcu ;‘ Arda Güler ile Ricardo Quaresma .”