Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Devlet Bahçeli’den 6 Şehidimiz Hakkında Açıklamalar!

MHP Genel Başkanı Devlet

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Partisinin genel toplantısında Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın 6 askerimizin şehid edilmesi hakkında açıklamalarda bulundu. Bahçeli açıklamasında:” Hiç kimse endişe etmesin, şehitlerimizin dökülen kanları yerde kalmayacak, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir.” açıklamasında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Şehir Uzman Çavuş AlpayAras-3 Operasyonu çerçevesinde hareket icra eden Hakkari 1. Dağ, Komando Tugay Komutanlığı’na bağlı bir üs bölgesine saldırıda bulunan PKK’lı terör örgütlerinin hain saldırısında 6 askerimizin şehid olmasını ve 6 askerimizin de yaralı olduğunu belirtti.

Bahçeli’nin Açıklamaları

” Öfkemiz acımız kadar büyüktür. Bu şerefsizlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadder bir görevdir. Aziz şehitlerimize Canab-ı Allah’tan rahmetler, yaralılarımıza şifa niyaz ediyor, kederli ailelerinin, milletimizin, silah arkadaşlarının, hülasa hepimizin başı sağ olsun diliyorum. Hiç kimse endişe etmesin, terörizmle mücadele sonuna kadar devam edecektir.” sözlerini sarf etti.