Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Kasımpaşa Maçına Hazır !

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasında

Trendyol Süper Lig’in 11.haftasında Galatasaray Kasımpaşa’yı konuk edecek. Ezeli rakibi Fenerbahçe ile zirve yarışına giren Sarı Kırmızılı ekibin puan kaybetmeye niyeti yok. Kasımpaşa ekibi son 5 maçında 4 galibiyet çıkartmayı başardı. Sarı Kırmızı ekib hız kesmeden zorlu mücadele için çalışmalarına devam ediyor.

Önümüzdeki hafta içi Bayern Münih deplasmanında önemli bir maça çıkacak olan Galatasaray ekibi bütün odaklarını Kasımpaşa maçına dikmiş durumda. Maç fazlasıyla liderliği eline almaya çalışan Sarı Kırmızı’lı ekib Cumartesi akşamı Kasımpaşa’yı konuk edecek ve galip ayrılmak istiyor.

Okan Buruk’tan Kasımpaşa Analizi

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk Hafta içi oynanacak Bayer Münih maçı için hiç bir yıldızını dinlendirmeyi düşünmüyor. Deneyimli teknik adam ideal  ilk 11’ini sahaya sürmeyi planlıyor. Kasımpaşa‘nın artı ve eksi yönlerini analiz ettkten sonra oyuncularna bilgi aktardı.

Okan hoca’nın farklı bir plan yapmayacağı ama Kasımpaşa ekibinin bazı hucüm oyuncularına önlem alacağı, rakip savunma oyuncularına farklı bir hücum planı yapacağı öğrenildi.