Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Siyasilerden Şehitlerimiz İçin Taziye Mesajları!

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü

Irak’ın kuzeyinde terör örgütü PKK’nın saldırısında 6 askerimiz şehit düştü. Siyasiler peş peşe taziye mesajları yayınladı.

dün Milli Savunma Bakanlığı yaptığı açıklamada, Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü PKK’nın düzenlediği hain saldırı ve yaşanan çatışmada 6 askerimizin şehit olduğu bildirildi. Bu acı olaydan sonra siyasilerden taziye mesajı geldi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz

” Irak’ın kuzeyinde bölücü terör örgütü mensuplarının saldırısı sonucu şehit düşen kahraman askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diliyorum. Yaralı mehmetçiklerimize de Rabbimden şifalar diliyorum. milletimizin başı sağ olsun”

Numan Kurtulmuş

” Irak’ın kuzeyinde şehit olan kahraman Mehmetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, yakınlarına ve silah arkadaşlarına sabır, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun.”

Ali Yerlikaya

” Milletimizin başı sağ olsun. Irak’ın kuzeyinde Bölüücü Terör Örgütü (BTÖ) tarafından yapılan hain saldırıda şehit düşen Mehnetçiklerimize Allah’tan rahmet; ailelerine, kahraman ordumuza ve Milletimize başsağlığı diliyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin makamları ali olsun”

CHP Genel Başkanı Özgür Özel

” Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerin saldırısında şehit olan üç askerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener

” Irak’ın kuzeyinde teröre şehit verdiğimiz kahraman Mehmetçiklerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralanan Mehmetçiklerimize acil şifalar diliyorum. Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun. Milletimizin başı sağ olsun”

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan

” Irak2ın kuzeyinde şehit düşen kahramanlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve yaralanan kahramanlarımıza şifa diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Terör örgütleri ve uzantılarına karşı mücadelemiz kararlılıkla sürecek.”

CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu

” Irak2ın kuzeyinde gelen acı haber yüreğimizi dağladı… Hain terör örgütü ile çıkan çatışmada şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabır, yaralanan askerlerimize acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsu.”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ

” Irak’ın kuzeyinde PKK’lı teröristlerle çıkan çatışma sonucu şehit olan askerlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve silah arkadaşlarına sabır, yaralı askerlerimize acil şifalar dilerim. Büyük Türk Milleti’nin başı sağ olsun..”

rew