Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP PM Toplantısında Ortalık Kızıştı!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Parti Meclis’nin (PM) belediye başkan adaylarının tespiti gündemiyle geçen günkü toplantısında ‘İstanbul’ tartışması damga vurdu.

Alınan Bilgilere göre bazı PM üyeleri, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ;” Türkiye’nin her iline PM üyeleri ve milletvekillerini gönderiyorsunuz, adaylarla mülakat yapılıyor ama İstanbul’a ve İzmir’e göndermiyorsunuz. İstanbul ile ilgili aday çalışmaları yürüyor, profil analizleri yapılıyor, PM’mizin haberi yok. İstanbul İl Başkanlığı aday mülakatlarını hangi yetkiyle yapıyor.? ” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel ise buna karşılık;” İstanbul’daki mülakatlar bağlayıcı değil. Bir muhataplık ilişkisi kurmak üzere yapılan mülakat bu ” cevabını verdi. Bir taraftan CHP’nin önemli isimlerinden birisi de Milliyet’e ;” İzmir’de büyük sıkıntı var. İmamoğlu, İstanbul ve İzmir’in listesini yapmak istiyor. Genel Merkez buna izin vermiyor.” dedi.

İYİ Parti ve CHP arasında devam eden gerilimde ise yeni bir perde açıldı. Akşener, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na açıktan savaş ilan ederken, yaptığı son açıklama ise bomba etkisi yarattı.

” Tek başına seçim” İYİ Parti ve CHP arasındaki gizli yaşanan gerilim, boyut atladı. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in CHP’ye yönelik ” savaş ilanı” açıklaması gündemi sarstı.