Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

TFF ve Kulüpler Biriliği Toplantısından Sonra Önemli Açıklamalar!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu ve Kulüpler Birliği Yönetim Kuru bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’da vardı. Bakan Bak toplantıdan sonra: ” Çok verimli bir toplantı oldu Paydaşlarımızla sık sık bir araya geleceğiz.” ifadelerini kullandı.

TFF’nin Riva’daki tesislerinde gerçekleştirilen toplantıya, Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Kulüpler Birliği Yönetim Kurulu ve Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ın katılımı ile bir araya gelindi.

Ali Koç’un Açıklamaları

Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç toplantıdan sonra; ” Yaşanan problemleri şeffaf bir şekilde değerlendirdik. Yapacak çok işimiz var. Arzu ve irade varsa omuz omuza bir şekilde futbolun sorunlarını çözebileceğimiz bir toplantı yaptık dersek çok abartmış olmayız.” dedi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Açıklamaları

” Futbolumuzun önemli konularını masaya yatırdık. Hep birlikte konuları istişare ettik. Çok güzel ve verimli bir toplantı oldu. biz büyük bir aileyiz. Kulüpler Birliği ve başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Herkes bu kıymetli ailenin ayrı ayrı fertleri. Tüm paydaşların diyalog içerisinde olması çok önemli. Bu mekanizmanın düzgün bir şekilde işlemesi önceliğimiz. Bir sorun varsa hep birlikte çözeceğiz. Bir başarı ve başarısızlık varsa hep hepbirlikte üstleneceğiz. Milli takımımızın başarılı olması için hep birlikte hazırlanmamız gerekiyor. 2032 Avrupa Futbol Şampiyonası2nda şampiyonluk hedefleyen bir milli takım oluşturmak için bugünden çalışmaya başlamamız gerekiyor. Ülke puanı çok önemli ve daha üst sıraları hedeflememiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.