Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Takımını Sahadan Çeken İstanbulspor Başkanı Açıklamalarda Bulundu!

Trendyol Süper Lig’in 17.

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor – Trabzonspor’u konuk etti. Mücadele devam ederken İstanbulspor Başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu sahaya girmişti ve takımını sahadan çekmişti. Bu olaydan sonra İstanbulspor Başkanı açıklamalarda bulundu.

Süper Lig’in 17. haftasında İstanbulspor, Trabzonspor’u konuk etti. Mücadelenin 73. dakikasında hakemin kararına tepki olarak, İstanbulspor başkanı Ecmel Faik Sarıalioğlu takımı sahadan çekmişti. Ve olayın ardından İstanbulspor başkanı Sarıalioğlu açıklamalarda bulundu.

Başkan Ecmel Faik Sarıalioğlu’nun Açıklamaları

” Trabzonspor maçına denk geldi. VAR 5 dakikada karar veremiyorsa bunun sorumlusu hakemler ve TFF’dir. Trabzonspor maçına raslaması tesadüftür. Kimse benden daha çok Trabzonsporl’lu değildir. İstanbulspor için elimizden geleni yapıyoruz. Ben Trabzonspor’un kendisiyim.

Federasyondan beni aradılar. Başkanla konuştuk. Ne düşünüyorsam Büyükekşi’ye söyledim, yüzüne söylemediğim hiçbir şeyi arkasından konuşmadım. Bize daha önce randevu vermediler, bugün arayıp ‘İstadiğiniz zaman gelebilirsiniz’ dediler.

Borcumuz yok. Ceza gelmiş küme düşmüşüz sorun değil. Adalet olması gerekiyor.

TFF görevden alınır, istifa edecek bir yetkisi yok. Biz maçlarımızı oynamaya devam edeceğiz. Takım bu maçtan galip gelmiş gibi primlerini vereceğim. Kararımın arkasındayım, bugün olsa yine aynısı yapardım.” dedi.