Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hakan Şükür Fatih Terim Sırrını Açıkladı!

Galatasaray’ın eski Futbolcusu, FETÖ

Galatasaray’ın eski Futbolcusu, FETÖ firarisi Hakan Şükür, Fatih Terim’in kendisine Amerika’da oturum alması için kendisine yardım ettiğini ve belge almak için belge imzaladığını açıkladı ve Tecrübeli teknik adam Fatih Terim ile zaman konuştuğunu ifade etti.

Bir zamanlar futbolculuk yapan ve futbolu bıraktıktan sonra AKP’den milletvekili seçilen FETÖ firarisi Hakan Şükür, tecrübeli teknik direktör Fatih Terim hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Youtube platformundan yayınlanan FETÖ’nün yayın organlarından birtanesi olan BOLD TV’ye konuşan FETÖ firarisi Hakan Şükür, Mehmet Ağar’ı cezaevinde ziyaretini ve Fatih Terim ile olan samimiyeti hakkında konuştu.

Hakan Şükür’ün Konuşması

” Fatih Terim’e bir şey olmaz duygusu hakim olduktan sonra, yani böyle bir güç varsa, artık bunu rahatlıkla söyleyebiliriz. Bu söylediğimden herhangi bir sıkıntı yaşanmaz.” dedi.

Fatih Terim’in, kendisi için ABD’De oturum almasına yardımcı olduğunu ve zaman zaman telefonla konuştuklarını dile getiren Şükür;” Amerika’da oturum almam için bana yardım etti. Oturum almam için belge imzaladı. Zaman zaman eşinin telefonu üzerinden konuştuk.” ifadelerini kullandı.

Şükür;” Ben zarar görürler diye söylemiyordum. Ama böyle bir ihtimal kalmadığı için.. Bu yaşanan olaylar üzerine söyleme gereği duydum.” dedi.