Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Rıza Çalımbay Beşiktaş’ta Klacakmı? Açıkladı!

beşiktaş teknik direktörü Rıza

beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay Beşiktaş’taki geleceği hakkında açıklamalarda bulundu. Rıza Çalımbay ” Beşiktaş için bana ne derlerse desinler. Benim için 2 maç, 3 maç, 6 maç, 10 maç fark etmez.” ifadelerini kullandı.

Beşiktaş teknik direktörü Rıza Çalımbay, Bakırköy Ata Spor Kulübünün ‘ Spor Enleri ‘ ödül töreninde Süleyman Seba Özel Ödülü’nün sahibi olan Rıza Çalımbay, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Ödülü aldığı için mutlu olduğunu belirten Çalımbay,” Başarılarla geçen spor hayatım oldu. Böyle ödül verdiklerinde de çok mutlu oluyorum. Gelip almamak da olmaz. Bunun için burdayız.” dedi.

Zamanı Geldiğinde Konuşulur

” Benim işim neyse ben onu yapıyorum. Zamanı geldiğinde konuşulur ve ona göre de hareket ederiz. Beşiktaş için bana ne derlerse dedinler. Ben yine söylüyorum, benim için 2 maç, 3 maç, 6 maç, 10 maç fark etmez. Beşiktaş’ın bana ihtiyacı varsa ben seve seve işimi yaparım, hiçbir sorun yok benim için .”

Hiçbir Sıkıntımız yok

Beşiktaş’ta kadro dışı kalan oyuncular hakkında konuşan Çalımbay,” Kulüpler, takıma zararlı olan, bekledikleri performansı gösteremeyenler veya herhangi bir tartışma yaşandığı zaman böyle kararlar alabilir. Bu da normal bir şey. Bizde de kararı yönetim verdi. Tabii ki araştırmadan verilen bir karar değil. Mutlaka onların da yaşanan durumlar karşısında verdiği bir karardı. Biz de elimizden olan kadroyla oynayacağız. Hiçbir sıkıntımız yok. En son Lugano maçında hem genç arkadaşlarımızı oynattık hem de takımdaki arkadaşlarımızla kaynaştık. Beraber oynadılar, çok da iyi oynadılar. Yine aynı şekilde saha çıkacağız. Hem genç arkadaşlarımızı hem de diğer arkadaşlarımızı kullanacağız. Önümüzdeki iki maçı kazanmamız lazım. Hem Alanyaspor’u hem de Hatayspor’u yenmemiz lazım. Başka bir düşüncemiz yok.”

Samet Abi, Ben ve Feyyaz Hoca Her Gün Oturuyoruz

” Beşiktaş’ta hedef bitmez. Önümüzde hem lig var hem Türkiye Kupası var. Ne olursa olsun ligden kopmayacağız, ligde de gideceğiz. Takımın başına geldik, takımı tamamen tanıdık. Bundan sonra devre arasında 3-4 oyuncu da alınırsa her şey bambaşka olur. Samet abi, ben ve Feyyaz hoca her gün oturuyoruz, takıma bakıyoruz, alınacak oyunculara ve eksiklere bakıyoruz. Konuşarak bu durumu halletmeye çalışıyoruz.” dedi