Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Altay Bayındır ( O Maçların Atmosferini Çok Seviyordum )

Bu sezon Fenerbahçeden İngiliz ekibi Manchester United’e transfer olan Milli kaleci Altay Bayındır Türkiye’deki oynadığı derbileri sevdiğini söyledi .

Bu sezon Fenerbahçeden İngiliz

Dün Manchester United TV’ye konuk Milli kalecimiz Altay Bayındır Türkiye’deki oynadığı derbiler hakkında yaptığı açıklama : ” Galatasaray karşılaşmaları, oynadığım en büyük derbilerdi. Beşiktaş ile oynadığımız karşılaşmalar da büyük maçlardı ama Galatasaray derbileri daha farklıydı ve o maçların atmosferini çok seviyordum.” ifadesini kullandı.

İlk futbola başladığında kaleci olmadığını söyleyen altay : ” Ben her zaman forvet oldum. İlk oynadığım pozisyon ise defanstı, sonra forvet oynadım. İlk kulübüm olan Bursaspor’da oynuyordum. O zaman defans oyuncusuydum. Bir gün kaleci antrenmana gelmeyince antrenörümüz bana ‘ Altay sen uzunsun, kaleye git ama keyif yapacak zaman yok ‘ dedi. Ben defansta veya forvette oynamak istiyordum ama ”tamam deneyelim” dedim. Kaleye geçtim ve çok iyi hissettim. Kaledeyken topa doğru atlıyordum ve herkes bana ‘yapabilirsin” diye bağırıyordu. Penaltı kurtarınca benden iyisi yoktu. Eskiden her maçı izliyordum. Bütün oyuncular aynı ama kaleci farklı forma giyordu. Bu da çok hoşuma gitmişti .” şeklinde konuştu.

Keleci olmadan ilk Annesine Danışan Altay : ” Annem mutfaktaydı, ona ‘Şu anki pozisyonum hakkında ne düşünüyorsun ? Forvet oynayabilirim veya kaleye geçebilirim’ dedim. Annem de uzun olduğum için kaleci olmam gerektiğini söyledi.” ifadesni kullandı.

Annesinede mesaj gönderen Altay : ” Annem, her şey için teşekkür ederim .Kalede olmayı çok seviyorum. Konumumu seviyorum. Kaleci olmak farklı ve zor olsa da topu yakalamak çok güzel bir duygu .” şeklinde konuştu.