Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray – Karagümrük Maçı Ne Zaman? Saat Kaçta?

Trendyol Süper Lig kaldığı

Trendyol Süper Lig kaldığı yerden devam ediyor. Galatasaray derbi maçı öncesi Karagümrük’ü yenip liderlik koltuğunda büyük avantaj elde etmek istiyor. Peki Galatasaray – Karagümrük maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? işte müsabakaya dair tüm detaylar..

Trendyol Süper Lig’de heyecan hız kesmeden devam ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe mücadelesi önce Karagümrük ekibini yenip dev derbiye moral’li bir şekilde gitmek istiyor.

Galatasaray ekibi bu sezon Lig’de 13 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı. Sarı – Kırmızı’lı ekip topladığı 40 puan’la 2. sırada yer alıyor.

Galatasaray’da İki Eksik

Sarı Kırmızı’lı ekipte 2 isim ceza ve sakatlıktan dolayı Fatih Karagümrük müsabakasında forma giyemeyecek. Galatasaray’da sarı kart cezalısı olan Fernando Muslera mücadelede forma giyemeyecek. Bir diğer isim ise geçtiğimiz gün antrenmanda göğüs kasında kopma olan Sergio Oliveira mücadelede olmayacak.

Sarı-Kırmızılı Ekipte 2 İsim Ceza Sınırında

Galatasaray’da iki isim kart sınırında.Bunlar  Sacha Boey ve Davinson Sanchez mücadeleden önce kart ceza sınırında bulunuyorlar. Karagümrük mücadelesinde bu iki oyuncu sarı kart gördüğü takdirde 18. hafta oynanacak Fenerbahçe mücadelesinde forma giyemeyecekler.

Galatasaray – Karagümrük Muhtemel 11’ler

Galatasray

  • Günay, Sacha Boey, Sanchez, Abdülkerim, Barış Alper, Torreira, Kaan Ayhan, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Karagümrük

  • Viviano, Koray, Roco, Zukanovic, Balkovec, Efe, Bertolacci, Ndao, Lens, Jimmy Durmaz, Sobiech

Galatasaray – Fatih Karagümrük Maçı Ne zaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’de 17. haftada  Galatasaray ve Fatih Karagümrük karşı karşıya gelecek. Mücadele Yarın akşam saat 20.00′da  RAMS Park‘ta başlayacak. Mücadeleyi hakem Tugay Numanoğlu yönetecek. Maç beIN Sports ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.