Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Erig ten Hag’tan Liverpool Maçı Değerlendirmesi!

Premier Lig’de 15. haftada

Premier Lig’de 15. haftada Liverpool Manchester United’i konuk etti. Müsabaka 0-0 bitti. Mücadelenin ardından Manchester United teknik direktörü Erig ten Hag mücadele hakkında açıklamalarda bulundu.

Onlara Daha Fazla Zarar Verebilirdik

Hollanda’lı teknik adam açıklamasında;” Bence bizim açımızdan iyi bir maçtı. Oyun planımız iyi gitti, oyuncuların birbirlerine kenetlenmeleri ve mücadele etmeleri harikaydı. Tek eleştirim topa sahip olma konusunda. Onlara daha fazla zarar verebilirdik ama tek sorunumuz buydu. Büyük fırsatlardan birini gole çevirebilseydik bu maçı kazanabilirdik. Geçen sezon Livarpool’a karşı ağır bir yenilgi almıştık. Tabii ki intikam almak istedik.” açıklamasında bulundu.

Anfiel’da Çok İyi Bir Grafiği Var

Bu sezon için umutları olduğunu söyleyen Hag; ” İyi bir takımımız var ve bu sezondan bir şeyler çıkarabiliriz. bir puan aldık ve bu puandan memnunuz çünkü Liverpool’un Anfield’da çok iyi bir grafiğiö var. Çok golcü bir takımlar ve her maçta gol atılıyor ama biz bunu önledik. Şans yaratmalarını ve gol atmalarını engelledik. Sahadaki on birinin tamamı çok iyiydi. Futbol her zaman iyi bir organizasyon ve savunmayla başlar. Tek eleştirim rakibi zorlamak için ceza sahasında daha fazla pas yapmamız gerektiği ile ilgili olacak. Geliştirmemiz gereken kısım var.” açıklamalarında bulundu.