Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray Maçına Damga Vuran Belhanda İçin Murat Sancak’tan Olay Sözler!

Adana Demirspor Başkanı Murat

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı bir televizyon programında, Galatasaray – Adana Demirspor maçında performansı birçok kişi tarafından eleştirilen Adana Demirspor oyuncu Belhanda hakkında konuştu. Murat Sancak bazı oyuncuların eski takıma karşı oynarken duygusal olduğunu belirterek;” Ben Montella hocaya da söylemiştim, o oyuncuları o takımlara karşı oynadığı zaman oynatma demiştim. Montella iyi hatırlar. Şimdi ben Belhanda ile ilgili Serkan hocaya devre arasında ‘ bak böyle devam ederse 50. dakikada olursa çıkart’ diye dedim.” ifadelerini kullandı.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak katıldığı bir TV  programında Galatasaray’dan alınan oyuncular hakkında olay sözlerde bulundu.

Soyunma Odasında Ağzıma Geleni Söylemiştim Ona

Geçtiğimiz sezon Onyekuru’nun  gündem olan performansına değinen Murat Sancak:” Maçtan sonra Galatasaray kalecisiyle haşır neşir olmuştu. Ondan sonra Onyekuru’yu sattım zaten. Soyunma odasında ağzıma geleni söylemiştim ona. Benden ekmeği yiyorsun, buraya ihanet edemezsin.” ifadesini kullandı.

50. Dakikada Olursa Çıkart

Süper Lig’de bu sezon oynanan Galatasaray – Adana Demirspor maçında performansı gündem olan eski Galatasaray’lı futbolcu hakkında konuşan Sancak:” Hatta ben Montella hocaya da söylemiştim, o oyuncuları o takımlara karşı oynadığı zaman oynatma demiştim. Montella iyi hatırlar. Şimdi ben Belhanda ile ilgili Serkan hocaya devre arasında ‘ Bak böyle devam ederse 50. dakikada olursa çıkart’ diye söyledim. Çıkarttı netice itibarıyla.” açıklamasında bulundu.