Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Celtic Traftarından Filistin’e Destek !

UEFA Şampiyonlar Ligi E

UEFA Şampiyonlar Ligi E grubunda Celtic, Atletico Madrid‘i konuk etti.  Celtic taraftarı bir ilke imza attı. Celtic kulübü’nün uyarılarına rağmen Celtic taraftarları Filistin’e destek vermeye devam etti.

Geçen hafta Lig’de oynadıkları maçı kazanan Celtic takımının taraftarları o maç’ta Filistin bayrakları ile İsrail’e tepki göstermişlerdi.

Dün oynanan Uefa Şampiyonlar Ligi’nde  Atletico Madrid maçında’da Celtic taraftarları yine benzer görüntüler yaşattı.

Celtic Kulübü görevlileri taraftarların sahaya Filistin bayrakları ile gelmemesi için çağrıda bulundu ama Celtic taraftarları bu çağrıya kulak asmayarak Filistin’e desteklerini sürdürmeye devam etti ve Filistin kareografi’leri ile desteklerine devam ettiler.

Maç’tan önce  plastik poşetlerle Filistin bayrağı kareografi’si yapan taraftarlar maç başladıktan sonra Filistin bayraklarını dalgalandırmalarıyla desteğe devam ettiler.

Celtic kulübü’nün yaptığı açıklama ” Celtic bir futbol kulübüdür, siyasi bir organizasyon değildir’‘ bu açıklamaya tepki gösteren Celtic taraftarları ‘‘ Tribünlerde siyasi görüşlerini ifade etme hakkına sahip olduklarını ‘‘ belirterek kulübe tepkide bulundular.