Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Okan Buruk’tan Icardi Açıklaması !

Trendyol Süper Lig’de 9.

Trendyol Süper Lig’de 9. haftada Beşiktaş’ı konuk eden Sarı-Kırmızı’lı ekib 2-1’lik skorla yenmeyi başardı.

Sarı-Kırmızı’lı ekibde golleri Arjantinli yıldız Mauro Icardi kaydetti. Arjantin’li yıldız bu maçta sakatladı. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Bayern Münih’i konuk edecek Galatasaray’da en çok beklenen açıklama Arjantinli yıldızın oynayıp oynamayacağı konusuydu. Galatasaray’ın Teknik Direktörü Okan Buruk bugün bu konuya açıklık getirdi.

Icardi Hakkında Açıklama Yapan Buruk:

”Birazdan antrenmana çıkacağız. Ondan önce tekrar bir değerlendirme yapacağız. Yarın için kararımızı vereceğiz.”

Bayern Münih Hakkında İse :

”Grup için önemli karşılaşma. Hedefimiz maç maç gitmek. Bu maç da onlardan biri. 4 puanla çıkıyoruz bu maça Amacımız bunu yükseltmek. Taraftarlarımızın önünde duruyoruz. Amacımız iyi Futbol. Kendi oyunumuzu sürdürmek istiyoruz. Hedefimizin en yüksek puanı alabilmek. Rakibimizin ne kadar güçlü olduğunu biliyoruz. Kaliteli ve tecrübeli bir takıma sahibiz.”

Kaan Ayhan İse Maç Hakkında :

”Kolay bir maç olmayacağını biliyoruz. Şampiyonlar Ligi’nde kolay bir maç olmadığını düşünüyorum. Yarın da her zamanki motivasyonla maça çıkmayı düşünüyoruz. Bayern Münih’in küçük hataları hemen cezalandıran bir takım olduğunu biliyoruz. Elimizden geldiği kadar iyi bir performansla taraftarlarımızın önünde oynamak istiyoruz.”