Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Servet Çetin’den Açıklamalar !

Trendyol Süper Lig ekiplerinden

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Sivasspor 9.haftada Kasımpaşa’ya 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Servet Çetin açıklamalarda bulundu.

Sever Çetin:

”İlk yarı ortada olan bir maçtı. Bakacak olursak bizim daha net pozisyonlarımız vardı. Ona rağmen dengede bir oyun vardı. İkinci yarı rakibimize baskı kurduk, pozisyonlarıda değerlendirmeye başladık. Barrow dışardeyken gol yedik. Tüm hamleleri yaptık ama topu kaleye sokamadık. Bir sıkıntı var, atamıyoruz gol. Gerçekten üzülüyoruz. Kötü oynasak tamam ama pozisyonlara giriyoruz, skora yansıtmıyoruz. Bu bizi gerçekten üzüyor.”

”Gayet normal, şunu da göz ardı etmesinler, bizden çok daha fazla ücretle oyuncu alan takımlar var. Bizim altımızdalar, biraz’da böyle baksınlar. Bu takım daha iyi olacaak. Buna eminim. Hiçbir zaman ezik bir futbol oynamadık. Hep galip geleceek oyun oynadık. İçeride kazanmamak böyle devam ederse oyuncular anlamında eksiklik yapilabilir. İçeride kazanmamak büyük bir problem gibi gözüküyor ama dışarıdan 3 puan da alıyoruz. Biz kendimizde güveniyoruz zor maçları da kazanacağız.”

Hakemle Alakalı Konuşan Çetin :

”Genel anlamda yine iyi maç yönetti ama kuralları tam bilmiyorum ilk defa bu kadar az uzayan bir maç gördüm, o da bize denk geldi. 4. hakemle çok konuşuyorum ama inanın değişmiyor. Hakem gördüğünü çalıyor yapacak bir şey yok. Defalarca söyledim hiç bir şey değişmiyor. Sadece kendimizi yoruyoruz.” ifadelerini kullandı.