Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emre Belözoğlu İstifamı Edecek?

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında MKE Ankaragücü – Çaykur Rizespor’u konuk etti. Mücadeleyi Halil Umut Meler yönetiyordu.

Mücadelenin son düdüğü çalındıktan sonra MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca maçın hakemi Halil Umut Meler’e yumruk attı ve saldırdı.

Mücadelenin ardından MKE Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu kısa bir açıklamada bulundu. Emre Belözoğlu’nun istifa kararı aldığı, kararını da kısa süre içerisinde açıklayacağı iddia edidi.

Emre Belözoğlu’nun Açıklaması

Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu basın toplantısında, soru almayacağını ve anlayış istediğini bildirerek şu açıklamada bulundu;

”Bugün için hepinizden özür diliyorum. Söylenecekte hiç bir şey yokta zaten. Sadece çok üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Beni anlayışla karşıladığınızı düşünüyorum. Hepinize teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar olsun.” ifadelerini kullandı.

Beyaz TV, yaşanan bu olaydan sonra Ankaragücü teknik direktörü Emre Belözoğlu2nun istifa kararı aldığını ve bu bu kararını kısa bir süre içerisinde açıklayacağı belirtildi.