Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek UEFA Ve FİFA’dan Destek İstiyor !

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek TFF,UEFA ve FİDA’dan destek istiyoruz açıklamlarında bulundu.

 

 

Geçtiğimiz günlerde ülkemizde meydana gelen deprem felaketinde Aıyaman, Hatay, Maraş ve Malatya’nın daha çok zede aldığına kanaat getiren Yeni Malatyaspor Başkanı : ”Üzülerek söylüyorum, görüştüğüm yerlerde Malatya sanki büyük yıkım yaşayan 4 ilin arsasında değilmiş gibi bir algıları var. Bu durum bizi üzüyor. Malatya, özellikle ikinci depremde çok ciddi yara aldı. 120-130 bin bina yıkılacak. Malatya’nın merkezi gitti. Merkez, Malatya’nın kalbi demektir. Şehir depremde çok ciddi bir yara aldı. O anlamda bu illere bir ayrımcılık yapılması lazım.”

Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek Hatayspor Teknik Direktör’ü Volkan Demirel’ide tebrik ederek :

” Depremde yapmış olduğu çağrılar, deprem bölgesine verdiği samimi desteği gördük. Hatayspor için yapmış oldukları ortada. Ciddi katkı sağladı, tebrik ediyorum.

Destek Çağrısı’nda Bulunan Gevrek:

”Yeni Malatyaspor için Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan, Türkiye Futbol Federasyonunda, UEFA’dan ve FIFA’dan destek istiyoruz. Malatya’nın depremden sonra ayağa kalkması adına verilecek destek çok önemli. Futbol o kadar önemli bir şeyki bu şehre katkı sağlayacağına inanıyoruz. Gittiğim her yerde futbol konuşuluyor. Futbolu seven bir şehir olan  Malatya’nın yaralarını sarma adına Yeni Malatyaspor’un ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. Yaraları sarmak için Yeni Mlatayaspor’u eski günlerine döndürmeye çalışıyoruz. Bu noktada da herkesin vereceği destek büyük önem taşıyor.”

“Bu sene biz borcu kapatmak ve transfer tahtamızı açmak istiyoruz. Borcu sıfırlamayı planlıyoruz. Bunu yaparsak en büyük şampiyonluğu yaşamış oluruz. Şu an o borcun sıkıntısını yaşıyoruz. Türk futbolu günümüzde ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Süper Lig’e çıktığımız dönemde bir takım 17 milyon Euro alırken bugün 3-4 milyon Euro alan var. Aradaki kayıp çok. Türk futbolunun da marka değerini yükseltmesi lazım. Futbolun marka değeri düştü ve burada hem Yeni Malatyaspor hem de diğer Anadolu takımları ciddi bir şekilde yara aldı. Türk futbolu adına bir şeylerin yapılması gerekiyor. TFF Genel Kurulu’nda da söyledim; eğer böyle giderse Anadolu takımları yok olacak. Gider çok yüksek 3 milyon yayın geliri var, bu çok ciddi bir sıkıntı oluşturuyor. Yeni Malatyaspor’un borcunu kapatırsak her zaman iddialı olacak. Süper Lig’e çıkmak için mücadele edecektir. Önce borcumuzu kapatıp sonra Süper Lig’e çıkmak için kadro kuracağız. Tek düşüncemiz borcu kapatıp transferi açmak. Kuracağımız kadro ile ilgili bir tecrübemiz var. İyi bir kadro kurup Süper Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz.”

“Ne olursa olsun tabii ki yapmış olduğumuz hatalar, eksikler var. Bunların hepsi bize tecrübe oldu. Bu tecrübelerle beraber Yeni Malatyaspor’un bundan sonraki yol haritasının daha iyi olacağına inanıyorum. En önemlisi bu borcu el birliğiyle kapatmaktır. Bizim şehrimize bir borcumuz var. Yeni Malatyaspor’un Malatya ile beraber ayağa kalkması lazım. O anlamda bir yola girdik. Bu yolda yalnız bırakılırsak bu iş zor olabilir. Yalnız bırakılmamalıyız. El birliğiyle Yeni Malatyaspor’umuzu ayağa kaldırmalıyız. Ben inanıyorum ki Malatya’yı eski günlerine döndürebiliriz. Tabii eski günlerine döndürüp orada da kalıcı olmalıyız. Daha sağlam adımlarla gidip ayakta kalmalıyız.” açıklamalarında bulundu.