Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kassam Tugayları’nın İsrail’e Gönderdiği Mesaj!

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar geçici

İsrail-Hamas arasındaki çatışmalar geçici ateşkesin sona ermesi ile birlikte kaldığı yerden devam ederken, Kassam Tugayları İsrail’e tehdit içerikli paylaşım yaptı. Kassam Tugayları paylaşımda, “Canlı şekilde girip ceset olarak çıkacaksınız”, “Allah’ın izniyle avlayacağız, hayali devletinizi yerle bir edeceğiz”, “Tel Aviv yanacak, Kudüs özgürlüğüne kavuşacak” ifadeleri kullandı.

Hamas’ın silahlı kanadı olan Kassam Tugayları 7 Ekim’den beri Gazze Şeridi’ne karşı saldırılar düzenleyen ve 17 binden fazla Filistinliyi katleden İsrail’i tehdit içerikli gönderi paylaştı.

“CANLI BİR ŞEKİLDE GİRİP CESET OLARAK ÇIKACAKSINIZ”

Kassam Tugayları tarafından yapılan paylaşımda, “Canlı şekilde girip ceset olarak çıkacaksınız”, “Allah’ın izniyle avlayacağız, hayali devletinizi yerle bir edeceğiz”, “Tel Aviv yanacak, Kudüs özgürlüğüne kavuşacak” ifadeleri kullanıldı.

İsrail Ordu Sözcüsü Daniel Hagari’nin “En iyi askerlerimizi kaybettik, savaşın bedeli ağır.” demişti. Gazze’ye giren işgalci İsrail’in zırhlı araçlarıyla dahi sıfır mesafede mücadele veren Kassam Tugayları, İsrail’e tarihin en büyük hezimetini yaşatmaya devam ediyor.