Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Giresun’da, Muhtar Adayından Şaşırtan Pankart, “Fakirin Değil, Zenginin Yanındayım”

Giresun Göreli ilçesine bağlı

Giresun Göreli ilçesine bağlı Taşlık Köyü’ne önümüzdeki seçimde muhtar adayı olacağını belirten Zafer Fison’un astığı pankartı görenler hayrete düştü. Fison Pankartın üzerine, “Maaş için muhtar adayıyım. Fakir değil, zenginin yanındayım.” yazdı.

Giresun’un Görele ilçesinin Taşlık Köyü’nde yaşayan Zafer Fison önümüzdeki seçimde muhtar adayı olduğunu söyleyerek pankart hazırladı. Fison’un hazırladığı pankartı görenler şaşkınlıklarını saklayamadı.

Muhtar adayı Zafer Fison’un seçim için hazırladığı pankartta şunlar yazıyor;

Taşkınlık Köyü muhtar adayı çeto zafer olarak maaş için muhtar adayıyım. Fakirin değil, zenginin yanındayım.

Ne kadar fakir varsa yardımını keseceğim.

Pankartın aslında bir ironi olduğunu söyleyen Fison, yaptığı açıklamada; “Bugüne kadar hangi siyasetçi olursa olsun, kuru vaatlerle garibana, ihtiyacı olana vaatler veriyor sonra seçimi kazanınca bütün vaatlerini unutuyor.” diyen fison açıklamasına şu şekilde devam etti.

“FAKİRİN UMUDUNU SİYASETE ALET ETMEK İSTEYENLERE KARŞI BİR GÖNDERME YAPTIM”

“Amacı muhtar maaşı almadığını söyleyenler de sadece maaşını alıp hizmeti unutuyor. Bende sadece fakirin, fukaranın umudunu siyasete alet etmek isteyenlere karşı bir gönderme yaptım.

Bunu anlayanlar amacımın gerçekten fakirin değil, zenginin yanımda olmayacağımı bilir. Ben aday olacakların fakire fukaraya umut verip hayal kırıklığına uğratmamaları için bir ironi yaptım” dedi.