Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İstanbul’da Alkollü Kamyon Şoförü 14 Aracı Ezdi

İstanbul’da hafriyat kamyonunu kaçıran

İstanbul’da hafriyat kamyonunu kaçıran alkollü bir şahıs dehşet saçtı. Polis aracına da çarpan şahıs 2 polis memurunun da yaralanmasına sebep oldu.

İstanbul’da alkollü bir şahıs Kadıköy’den kaçırdığı hafriyat kamyonu ile saatte 150 km hızla Ataşehir’e kadar bir çok araca çarparak ilerledi.

SAATTE 150 KM HIZLA İLERLEDİ

Polisin dur ihtarına uymayarak saatte 150 km hızla ilerleyen kamyon polis ekipleri tarafından takip altına alındı. Takip edildiğini fark eden kamyon şoförü kamyonun hızını artırarak ilk önce Pendik sahiline girdi.

2 POLİS MEMURU AĞIR YARALANDI

Sivil araçlara, ticari araçlara ve polis memurunun aracına çarparak ilerleyen kamyon, ticari ve sivil araçlardaki bir çok kişinin yaralanmasına sebep olan kamyon şoförü, polis aracına da çarparak 2 polis memurunun ağır yaralanmasına sebep oldu.

Kamyon geçtiği sırada yol çalışması yapan belediye işçisi, “Biz çalışma yapıtığımız esnada iki aracın arasından geçti. İki araca da vurdu geçti. Çok hızlıydı.” dedi.

“ARAÇ ÇOK HIZLIYDI GÖREMEDİK”

Kamyonun çarptığı ticari taksi şoförü Serkan A. ,”Aracımız seyir halindeyken yolcu vardı. Hafriyat kamyonu aracımıza çarptı. Yaralımız var. Araç çok hızlıydı göremedik.” dedi.

Kamyonla kaçmaya devam eden kamyon şoförü, Ataşehir ilçesinde polis ekiplerinin yaptığı çalışmayla yakalandı.