Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açıklamalar!

bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da

bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan İstanbul’da ” Birlikte Gelişmek: Sorumluluklar, Eylemler ve Çözümler ” amacıyla gerçekleştirilen ” TRT World Forum 2023” programında önemli açıklamalarda bulundu.

Erdoğan konuşmasına ilk,” Kıymetli katılımcılar, hanımefendiler, beyfendiler, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum. Bu yıl 7.’si düzenlenen TRT World Forum’da sizlerle bulunmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. Medeniyetlerin, kültürlerin ve insanların buluşma noktası güzel İstanbulumuzda sizleri ağırlamanın memnuniyeti içerisindeyiz.” dedi.

Ukrayna – Rusya Savaşı Devam Ediyor

” Forum’un içeriği zenginleştiren tüm misafirlerime teşekkür ediyorum. Gazze’de devam eden katliam başta olmakta küresel ölçekte sancılı bir süreçten geçiyoruz. Ukrayana – Rusya savaşı devam ediyor. Ateşi büyümeden söndürmek yerine körükleyenlerin, tüm dünyaya nasıl bir kötülük yaptığı net bir şekilde görülüyor. Uluslararası kuruluşların sorun çözme kabiliyetlerinin olmadığını bir kez daha görüyoruz. Temennimiz, adeta bizim kendimizi paralayarak dile getirdiğimiz şeylerin dikkat edilmesidir. Adil bir barış her zamandankinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz günler yaşıyoruz. Geçen her anın bedelini maalesef masumlar ödüyor. Buna dur demenin vakti gelmiştir.” ifadelerini kullandı.