Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Galatasaray-Adana Demirspor Maçı Nezaman? Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 15.

Trendyol Süper Lig’in 15. haftasında Galatasaray – Adana Demirspor’u konuk edecek. Galatasaray’ın liderlik için oynayacağı mücadele nezaman? Saat kaçta? Hangi kanalda? İşte tüm detaylar..

Muhtemel 11’ler

Galatasaray

  • Muslera, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Kazımcan, Torreira, Sergio Oliveira, Tete, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Adana Demirspor

  • Ertaç, Svensson, Semih, Abdulsamet, Abdurrahim, Ndiaye, Emre Akbaba, Belhanda, Yusuf Sarı, Yusuf Erdoğan, M’Baye Niang

Galatasaray ve Adana Demirspor’un Durumu?

Bu sezon Galatasaray Süper Lig’de 12 galibiyet, 1beraberlik ve 1 mağlubiyet yaşadı ve 37 puan topladı. Galatasaray ilk 14 maçıyla beraber tarihinin en iyi başlangıcını gerçekleştirdi.

Süper Lig ekibi Adana Demirspor ise bu sezon Lig’de 14 mücadelede 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Topladığı 23 puanla 5. sırada yer alıyor.

Galatasaray – Adana Demirspor Maç Saat Kaçta? Hangi Kanalda?

Trendyol Süper Lig’in 15. hafta açılış mücadelesinde bugün Galatasaray – Adana Demirspor karşılaşacak. Mücadelenin hakemi Abdulkadir Bitigen olacak. Mücadele saat 20.00‘da RAMS Park‘ta oynanacak. Mücadele beIN SPORT ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray – Adana Demirspor maçını, Lütfen selçuksport – inattv – vegoltv – canlimacizle – taraftarium24 – livetv – justtv – macortami – canlifutbolaz – matbet – hahasport gibi kaçak siteler üzerinden izlemeyiniz.