Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İsrail Savaşı Bitirmek İçin Hamas’a Hangi Şartları Sundu?

İsrail ile Hamas arasındaki

İsrail ile Hamas arasındaki geçici ateşkesin sona ermesiyle birlikte İsrail ordusunun, Gazze Şeridi’ne yönelik hava ve kara harekatları yeniden başladı. İsrail Başkanı Netenyahu’nun sözcüsü Ofir Gendelman savaşın bitmesi için Hamas’a 2 şart sundu. Gendelman, “Tesim olması ve Gazze’deki tutulan esirlerin serbest bırakılması” şartıyla Gazze’ye yönelik saldırılarının bitebileceğini söyledi.

İsrail ile Hamas arasındaki ateşkesin sona ermesiyle birlikte saldırılarına yeniden başlayan İsrail, savaşı bitirmek için Hamas’a 2 şart sundu. İsrail Başbakanı Binyamin Netenyahu’nun sözcüsü Ofir Gendelman, Hamas’ın “Teslim olması ve Gazze’de tutulan esirlerin serbest bırakılması” şartıyla Gazze’ye yönelik saldırılarının bitebileceğini söyledi.

İSRAİL’İN SALDIRILARINDA KAÇ FİLİSTİNLİ HAYATINI KAYBETTİ?

İsrail ile Hamas arasındaki çatışmalar 7 Ekim’den beri devam ederken İsrail’in Gazze Şeridine hava ve kara saldırıları da devam ediyor. İsrail’in Filistin’e düzenlediği son iki günde 930 Filistinli hayatını kaybetti. Bununla birlikte Filistin’de hayatını kaybedenlerin sayısı, 17 bin 177’ye yükseldi.