Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sivasspor Teknik Direktörü Servet Çetin’in Açıklamaları

Trendyol Süper Lig eskiplerinden

Trendyol Süper Lig eskiplerinden Sivasspor Teknik Adamı Servet Çetin açıklamalarda bulundu. Servet Çetin antrenmandan önce gazetecilerle ropörtaş gerçekleştirdi.Teknik adam oynayacakları Kasımpaşa maçında alınması gereken hedefleri söyledi.

 

Servet Çetin’in Açıklamaları:

“Birkaç puanımız daha olsaydı çok farklı yerlerde olabilirdik. Bazen sahada her şeyi tam olarak yapıyorsunuz ama istediğiniz sonucu alamıyorsunuz. Bazen de eksik yapıyorsunuz, sonucu alıyorsunuz. Futbolda böyle şeyler oluyor.”

“Kazanıp üstüne koyup lig arasına kadar iyi bir puan toplama hedefimiz var. İnşallah onu da başaracak kalitede oyuncu kalitemiz var. Oyuncu arkadaşlarımızın istekleri bunu alacak seviyede. Doğru yapmaya devam ederek sonuç alacağımızı düşünüyorum.”

KASIMPAŞA MAÇI ÖNEMLİ

“İç sahada henüz kazanamadık, oyuncularımla da konuşuyorum, bu bizde bir stres yaratmamalı. İçeride iyi oynadığımız, berabere kaldığımız ve kaybettiğimiz maçlar var. Oynadığımız bütün maçlarda bizi ezen ve gömen bir takım olmadı. Kaybettiğimiz maçlar var, maalesef bazen futbol şansı yanınızda olmuyor. Bazen çok gol kaçırıyorsunuz, atamıyorsunuz, bazen rakip bir kere geliyor ve atıyor. Öyle şeyler yaşadık ama genel anlamda memnunuz. Çok daha iyi olacağımızı ve seviyemizin yukarı çıkacağını düşünüyorum. Analizimizi iyi yaptık, inşallah eksilerimizi ve artılarımızı dikte edeceğiz. Kazanmamız gereken bir maç ama sahada çıkıp oynamazsanız, performans sergilemezseniz maalesef hiçbir maç kolay değil. Oyuncu arkadaşlarımız bunun bilincindeler. Galip gelmek için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Sonuçta hem güven hem de moral ve motivasyon anlamında içeride de bir galibiyete ihtiyacımız var. İnşallah bunu gerçekleştireceğiz.”

Sivasspor Teknik Direktörü Server Çetin Milli takım’ın 2024 Avrupa Şampiyonasına gitmesine Mutluluk verici olduğunu sözlerine ekledi.