Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Benekli Ayhan Lakabıyla Bilinen ‘Ayhan Koç’ Neden Dövüldü?

Benekli Ayhan lakabıyla bilinen

Benekli Ayhan lakabıyla bilinen ‘Ayhan Koç’, Isparta’da 2 kişinin saldırısına uğradı. Saldırını sonrasında 2 kadınla birlikte  Isparta’dan kaçarak uzaklaşan Ayhan Koç’tan 24 saattir haber alınamıyordu. Ayhan Koç’un Ankara’ya doğru yola çıktığı belirtildi.

Sosyal medyada benekli Ayhan olarak bilinen Ayhan Koç dün gece saatlerinde Isparta’da bulunan bir eğlence merkezinin önünde tartıştığı iki kişi tarafından saldırıya uğradı.

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSU YAPTI

Saldırı sonrasında ortalıktan kayıp olan ve ailesinin yaklaşık 24 saattir haber alamadığı için kayıp başvurusu yaptı.

Fenomen Koç’un olay sonrasında herhangi bir şikayeti ve hastane kaydı bulunmadığı bildirildi.

ISPARTA VALİLİĞİ AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklama yapan Isparta Valiliği yaptığı açıklamada, “Bazı sosyal medya hesaplarında, ‘Benekli Ayhan’ olarak bilinen Ayhan Koç isimli sosyal medya fenomeninin darp edildiğine yönelik görüntülerin paylaşıldığının tespit edilmesi üzerine yapılan araştırmada; söz konusu olayın 15.10.2023 tarihinde Isparta İl merkezi Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldiği ve konuyla ilgili olarak emniyet birimlerimize iletilen bir müracaat ve şikayet bulunmadığı anlaşılmıştır.

Ayhan Koç ve olay sırasında yanında bulunan 2 kadın şahıs, saat 03:30 sularında taksi ile Burdur’a gittiği, Ayhan Koç’un burada saat 13:00 sıralarında otobüs ile Ankara yönüne hareket ettiği tespit edilmiştir. Ayhan Koç’un olay sonrası hastane giriş kaydı bulunmamaktadır.

Olayla ilgili 2 şüpheli şahsın tespiti yapılmış ve haklarında adli işlem taşlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” dedi.