Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hasan Arat’tan Transfer Müjdesi!

Tüpraş Stadyumu’nda Mazbata töreninde

Tüpraş Stadyumu’nda Mazbata töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Beşiktaş’ın yeni Başkanı Hasan Arat, derbi mücadelesinde takıma ve taraftarlara güvendiğini ifade etti.

Beşiktaş – Fenerbahçe derbisini değerlendiren Arat: ” Büyük bir maç. Seçilir seçilmez Fenerbahçe ile sahamızda oynayacağız. Stadı taraftarlarımızın dolduracağına ve takımımızın büyük performans göstereceğine inanıyorum. Tüm centilmenliğimizi Türkiye’ye göstermemiz lazım. Biz büyük bir kulübüz. Bunun değerini bilelim.” dedi.

Transferlere hemen başlayacağını belirten Arat: ” Acilen transfer meselemizi çözeceğiz. Bir an önce futbol takımını toparlayacağız. Taraftarlarımız moralli olsunlar. Her inişin bir çıkışı vardır. Bunlar sıkıntılı günler olarak görülebilir. Beşiktaş büyük camiadır, çabuk toparlar.” açıklamasında bulundu.

Hasan Arat’a sorulan sorulardan birtanesi ise Rıza Çalımbay ile bir araya gelip gelmedikleriydi, bunun üstüne Arat: ” Samet Aybaba, cuma günü takımı ziyaret etmemi istedi. Arkadaşlarımla değerlendireceğiz. Biz futbol takımının işlerine karışmayacağız. Ama böyle bir ziyaret talep edilirse onu arkadaşlarımızla görüşeceğiz, değerlendireceğiz. Ama genel olarak tesislerde sporcularla normal işleyişle yönetim kurulunun fazla işi olmayacaktır.” sözlerini sarf etti.

Kulübün fazla üyeye sahip olmasını belirten Arat: ” Beşiktaşlılara sesleniyorum. Özellikle kadınlar ve öğrenciler kongre üyelikleri konusunda hızlı hareket etsinler. Çünkü çoğalmamız lazım. Beşiktaş’ın büyüklüğünü kongre üyelerinin katılımı gösterdi. Tarihi bir kongre oldu. Bu büyük marka, arma dünyaya örnek olsun.” şeklinde konuştu.

Zorlu bir seçimi geride bıraktıklarını vurgulayan Hasan Arat: ” Camiama çok teşekkür ediyorum, bana ve arkadaşlarıma bu teveccühü gösterdikleri için. Uzun kuyruklar oluştu. Bundan sonra hava koşullarına göre seçimlerimizi stadımızda yapacağız. Beşiktaş daha iyilerine layık.” dedi.