Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kopenhag Teknik Direktörü Galatasaray Değerlendirmesi Yaptı!

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde temsilcimiz Galatasaray grup aşamasının son maçında Kopenhag’a konuk olacak. Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup Galatasaray maçı hakkında açıklamalarda bulundu.

Şampiyonlar Ligi’ndeki temsilcimiz Kopenhag ile kritik bir mücadele oynayacak. Aynı zamanda bu mücadele iki takım için kritik müacadele olacak. Mücadeleyi kazanan takım UEFA Şampiyonlar ligi grubundan çıkacak ve Şampiyonlar Ligi top 16 turuna yükselecek. Mücadeleden önce Kopenhag teknik direktörü Jacob Neestrup, Galatasaray hakkında açıklamada bulundu.

Jacob Neestrup açıklamasında:” Tüm Kopenhag için büyük bir maç olacak.” ifadelerini kullandı ve iki takım içinde kazanma şansının yüzde 50 – 50 olacağını belirtti. Jacob Neestrup :” Kendi kaderimizi kendimiz tayin edeceğiz. 6. maç sonunda bakalım iyi mi yaptık, kötü mü yaptık göreceğiz.” dedi.

En Kötü Çıkış

Milliyet’in haberine göre;  Şampiyonlar Ligi’nde oynanan ilk mücadelede Kopenhag takımı Galatasaray ile 2-2 berabere kalmıştı bunun üzerine Kopenhag teknik direktörü Neestrup, Şampiyonlar Ligi’nde şimdiye kadar oynadıkları en kötü başlangıçı yaptıklarını belirtti.

Gruptan Çıkmaya Çalışacağı

Galatasaray’ı yenip gruplardan çıkmak istediğini belirten Jacob Nesstrup:” Galatasaray’a karşı elimizden geleni yapıp gruptan çıkmaya çalışacağız.” dedi.