Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Kupa Finali’nin Biletleri Satışta! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Suudi

Galatasaray ile Fenerbahçe’nin Suudi Arabistan’da oynayacağı Süper Kupa bilet fiyatları belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu açıkladı. İşte detaylar..

29 Aralık’ta Suudi Arabistan’da, Al Nassr’ın mabedi Al-Awwal Park (Kral Suudi Üniversitesi) Stadyumu’nda oynanacak Galatasaray – Fenerbahçe Süper Kupa’nın Finali’nin biletleri satışa çıktı.

TFF’den Açıklama

TFF’nin Süper Kupa Finali bilet satışı için yaptığı açıklama; ” 2022-2023 Sezonu Süper Lig Şampiyonu Galatasaray ie Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonu Fenerbahçe arasında, 29 Aralık 2023 Cuma günü TSİ 20.45’te Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bulunan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu’nda oynanacak olan olan 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakasının genel bilet satışları başlamıştır. Biletler http://webook.com internet sitesinden satın alınabilecektir. http://webook.com internet sitesi dışında farklı mecralardan alınan biletler hususunda sorumluluk kabul edilmeyecektir.” açıklamasında bulundu.

Süper Kupa Bilet Fiyatları

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin oynayacağı Süper Kupa bilet fiyatları Suudi Arabistan Riyali ile 18.000 Suudi Arabistan Riyali arasında değişiklik gösteriyor. Şuanki duruma göre 1 Suudi Arabistan Riyali güncel kura göre 7,70 Türk lirası yapıyor.

Buna göre mücadelenin en ucuz bileti 960 TL ve mücadelenin en bahalı bileti ise 140 bin TL kadr olduğu anlamına geliyor.