Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

West Ham United’in Stoperi Zouma’nın Evine Hırsız Girdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United’in defansını koruyan Zouma ve ailesi zor anlar yaşadı.

Daily Mirror’un haberine göre Zouma’nın evine geçtiğimiz günlerde silahlı soyguncular girdi. Ünlü oyuncunun evinden 100.000 Euro kadar nakit ve mücevher çaldılar.

Oyuncunun kulübü West Ham United bu konu hakkında yaptığı açıklamada , Hırsızların tutuklanması için 25.000 Euro ödül teklif etti. Geçen hafta West Ham United, Zouma’yı kadrosuna almamıştı ve neden kadroya alınmadığı yönünde açıklama yapmamıştı kulüp. Şimdi alınan bilgilere göre tecrübeli oyuncunun neden mücadelede forma giymediği belli olduğu anlaşıldı.

West Ham United’in Açıklaması

” West Ham United, Kulübün Premier Lig’de bu hafta sonu Crystal Palace’a karşı oynayacağı maçın arifesinde defans oyuncusu Kurt Zouma’nın evine giren hırsızların tutuklanmasına ve başarılı bir şekilde yargılanmasına yol açan bilgi için 25.000 Euro ödül teklif etti.”

” Cumartesi günü tüm ailesi evdeyken Zouma’nın evine zorla ve orada bulunan herkes son derece sıkıntılı anlar yaşadı. Neyse ki kimse zarar görmese de bu, West Ham United’ın defans oyuncusu, eşi ve ailesi için trevmatik bir deneyimdi. Hırsızlar, aile için kişisel ve duygusal açıdan büyük değere sahip eşyaları aldılar. West Ham United ailesi Zouma’nın ailesine tam destek vermeye devam ediyor.” açıklaması yapıldı.

Zouma önümüzdeki hafta Tottenham ile oynanacak mücadelede forma giyip giymemesi henüz açıklanmadı.