Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

EURO 2024’Ü GARANTİLEYEN TAKIMLAR ?

2024 Avrupa Şampiyonası maçları

2024 Avrupa Şampiyonası maçları dün’de kaldığı yerden devam etti.

 

B Grubu’nda Hollanda’ya konuk olan Fransa ekibi Hollanda’yı deplamanda 2-1 yenmeyi başardı.Fransa ekibi’nin gollerini  7. ve 53. dakika’da PSG forması giyen yıldız futbolcu Kylian Mbappe kaydetti.Ev sahibi Hollanda’nında golünü dakika 83’de Hertman kaydetti.

Fransız ekib bu galibiyeti ardından puan durumunu 18 yaparak grup’tan çıkmayı garantilemiş oldu.Fransız ekibi 12 puan’la Yunanistan takip ediyor.Hollanda milli takımı ise 9 puan’la 3.sırada yer alıyor.

 

Bir diğer maç ise F Grubu maçıydı;

Avusturya Milli takımına konuk olan Belçika ekibi  deplasmansa maçı kazanmayı başardı. Lukebakio(2) ve Lukaku’nun golleriyle deplasmanda kazandı Belçika ekibi.

Belçika Milli takımı gruplarda puan durumunu 16 yaptı ve gruplardan çıkmayı garantiledir.Avusturya ekibi ise 13 puan’la 2. sırada kaldı.

 

 

PORTEKİZ’DE CR7’DEN ŞOV ;

Portekiz ekibi Slovakya Milli takımını konuk etti .Portekiz ekibi dakika 18’de Gonçalo Ramos ile öne geçti .Cristiano Ranoldo ise 29 ve 72’de ağları havalandır’dı ve Portekiz Milli Takımı’nda 125. golünü kaydetti, Milli takım’da en çok gol atan rekorunu geliştirdi. Bu galibiyet’in ardından Portekiz ekibi Grup’tan çıkmayı garantiledi.Portekiz ekibi puan durumu’nu 21’e yükselti. Slovakya ekibi ise 13 puan’da kaldı.