Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Beşiktaş’ın Yeni Başkanı Hasan Arat’tan İlk Açıklamalar!

Dün Beşiktaş’a, Olağanüstü Seçimli

Dün Beşiktaş’a, Olağanüstü Seçimli Genel Kurulda Hasan Arat Beşiktaş’ın 35. Yönetim Kurulu Başkanı seçildi. Seçimlerden olan kazanan Hasan Arat açıklamalarda bulundu.

Hasan Arat’ın ilk açoklamaları, ” Beşiktaş bugün çok büyük bir demokrası dersi vermiştir. Binlerce insan kuyrukta bekledi. Bu armanın ne kadar büyük olduğunu Türkiye gördü. Beşiktaş’ın yolu ve şansı açık olsun. Tüm camiamıza teşekkür ediyorum. Tüm yönetim kurulu üyelerimizle biz büyük bir takımız. İyi bir takımız. Bizim işimiz şimdi başlıyor. Bu gece bitmedi.” ifadelerini kullandı.

Serdal Adalı Hakkında Konuşan Arat,” Serdal Adalı kardeşimdir, ebediyete kadar kardeşim kalacaktır. Adanalı canım kardeşime centilmence gösterdiği mücadeleden, takım arkadaşlarına teşekkür ederim. Serdal Adalı büyük Beşiktaş’lıdır. Bunu herkes böyle bilmeli. Taraftarımıza, camiazmıza sesleniyorum. Herkese kollarımızı açıyoruz. Hep birlikte büyük Beşiktaş hedeflerine ulaşacağız. Burada görev alan herkes çok yoruldu. Herkese teşekkür ediyorum. Ben bu yola yalnız çıkmadım.” dedi.

Sözlerini şu şekilde tamamladı Hasan Arat, ” Bugün benim hayatımda çok önemli tesadüflerin olduğu bir gündü. 46 yıl önce bir genç insan, bu camianın bir ferdi olarak hayaller kuruyor. Formanız burada duruyor. Seba’nın ikinci başkanı oluyorsunuz. Allah bugün şanlı Beşiktaş’ın başkanı olmayı nasip ediyor. Çok çalıştık, çalışmaya devam edeceğiz. En kısa sürede Anıtkabir’e gideceğiz. Bana bu onuru yaşatan canım Türkiye’m ve Beşiktaş’ıma teşekkür ederim. Yolumuz açık ve şansımız bol olsun.” dedi.